1 abr 14 La Cora arrodoneix una pista que ningú altre havía superat i suma un punt en la seva primera sortida.

La Chanel, en Morgan i la Cora van córrer sota la pluja diumenge a primera hora de la tarda.

201403 Podi Cora201403 Selva CoraEn la primera pista, la Chanel va començar lenteta però va anar animant-se a mesura que feia pista. Li van comptabilitzar 3 refusades (en un salt, l'eslàlom i túnel de lona) que la van eliminar però va completar la pista força fluïda.

En Morgan, estava força atabalat pel cap de setmana i va anar molt nerviós. L'Elisenda el va eliminar al repetir la rampa però va haver-hi més d'un punt que van fer a batzegades.

La Juli, va provar una sortida a força distància de la gossa, però al moure's abans d'hora va provocar que la Cora saltés el segon salt en sentit contrari i s'eliminés però la resta de la pista la van fer de forma impecable.

En la segona mànega, en Morgan va sortir igual de bandarra i la pista va ser similar a l'anterior, es a dir, un desastre (millor recordar les pistes de dissabte).

La Chanel va sortir més ràpida que en l'anterior mànega però la lona mullada li va fer perdre molt de temps, tot i això la va superar sense ajuda. La resta de la pista va ser molt bona i fins i tot a l'últim salt ens van fer patir contnuament doncs semblava que anava a passar pel costat però en Miguel ho va poder anar esmenant a temps.

La Cora va ser el darrer gos estàndar en córrer, en la primera mànega tothom s'havia eliminat i a la segona, pel moment, estàvem igual. L'organització estava en tensió perquè no hi havia cap estandar sense el doble eliminat i la Juli, que no volia que estiguessin tristos va decidir fer una pista "com Déu mana" i va fer un zero rodó i molt maco que va aconseguir fer saltar i cridar a tota l'organització. A l'hora dels podis, la Cora va compartir la tercera posició amb el tercer mini-midi però va ser el millor estandar de Grau I de diumenge.


FaLang translation system by Faboba