31 mar 14 La Lorena ha estat uns mesos de baixa `però, un cop recuperada, ha anat completant, pas a pas, les proves que li calien pel seleccionar-se pel Campionat d'Espanya. Aquest dissabte ja ho va aconseguir,

201403 Selva KenyaAquest dissabte, desprès de classe, varem pujar cap a Santa Coloma de Farners on ens esperava un cap de setmana amb una competició molt important: selectiva pel Campionat del Mon però també competiem els participants de grau II, en aquesta ocasió la Lorena amb la Kenya, la Carme amb la Striptease i la Neus amb l'Ela.

Varem començar per l’agility amb una pista amb bastant dificultat. La Neus estava animada amb acabar-la però l’Ela, que estava molt esberada, va començar per fer una carrera pel costat de la pista abans de començar amb el que van començar la pista ja eliminades. La Neus, però, estava decidida a acabar la pista i la va fer força bé, sense els problemes al balanci o la passarel·la que l'Ela havia tingut en competicions recents.

Seguidament va sortir la Lorena amb la Kenya que va començar la pista molt be però eliminar-se al fer un salt al revés. Finalment la Carme i la Striptease també estaven fent una pista molt rapida i a les grades ens varem començar espantar quan s'acostava al punt on s'havia eliminat la Kenya però ho va saber fer, ni que malauradament es va eliminar després al fer un salt que no tocava abans del túnel.

Be, però quedava el jumping. La pista era molt rapida tant pel gos com pel guia, calien unes bones cames i aquelles hores de la tarda les guies estàven totes una mica cansades. No era el cas de les gosses que estàven d'allò més emocionades amb el clima que feia.

Aquesta manega també la va inaugurar l’Ela fent un jumping molt ràpid a 0, on la Neus va aconseguir guanyar a l’Ela a la recta final. Seguidament va sortir la Lorena amb la Kenya que va fer el darrer zero que li mancava pel Campionat d’Espanya per individual, enhorabona Lorena i Kenya! Finalment la Carme amb l’Striptease que va penalitzar amb un refús amb un salt que no es van entendre.

A una hora encara prudent varem poder recollir-nos a descansar per l'endemà que aquesta nit era més curta del normal.

201403 Selva Strip201403 Selva ElaDiumenge el dia es va aixecant amb plujes, per sort no gaire fortes i va anant fent durant tota la jornada, desprès del grau III ens tocava el torn al grau II on no hi havia la Kenya però s'hi va afegir en Miguel amb l’Osito.

201403 Selva OsitoEl primer en l'agility va ser l'Osito portava una pista molt bona fins arribar al túnel cec que no li va agradar provocant quedar eliminat però en Miguel va insistir fins aconseguir-ho (molt be Miguel!).

Desprès l’Ela que com el dia anterior estava molt aa, pernimada però va aguantar el quiet molt be i va fer unes zones molt maques amb nomes una errada a la entrada del eslàlom, La Carme amb la Striptease com sempre molt rapida va fer la mateixa errada que l’Ela`.

El Jumping era molt ràpid i tècnic amb molts canvis de sentit però els nostres participants estaven molt animats i seguurs de poder-lo aconseguir. Va començar l’Osito que també estava molt animat però va fer un salt que no tocava. L’Ela va començar molt be però quan va arribar al eslàlom va decidir passar-lo pel costat per anar a saludar a l'equip de pista, va seguir la pista però al penúltim obstacle es va obrir una mica en un gir provocant un segon refús. L’striptease, en canvi, va fer una gran pista impecable.

Be, la Lorena ja ha aconseguit la seva fita, per la resta cal seguir treballant per aconseguir millorar moltes coses.

Neus (Ela)


FaLang translation system by Faboba