27 mar 14 En Miguel i l'Osito guanyen la prova al Maresme en unes pistes molt ràpides que van fer disfrutar però van posar a prova als nostres guies,

Diumenge cap a mig matí , amb un bon solet, ens vàrem reunir els companys d'iniciació.

201403 Maresme Podi OsitoL'agility va començar pels gossos petits i el primer en sortir va ser l'Osito, que va fer una pista molt ràpida sense cap falta,quedant el primer de la mànega. De seguit va sortir la Chanel molt decidida a fer també la pista a 0, però a mig camí s`'ho va repensar i s'ho va prendre amb calma, que feia força sol.

La Xuma ens representava en la categoria midi, va sortir molt animada fins arribar a l'eslàlom que es va passar de llarg, la Susanna la va recuperar i va fer la resta de la pista amb força velocitat...tanta que a la guia li va costar arribar amb ella a l'últim obstacle.

En categoria Standard, teníem un debutant, el Zeus, amb una guia que estava un xic nerviosa, però tant aviat va sortir a pista l'Ari es va centrar i el Zeus va fer una pista excel·lent, aquest Zeus comença molt be! Tot seguit va sortir en Morgan, amb el seu ímpetu habitual es va saltar el tercer salt, quedant eliminat. La resta de la pista espectacular, amb bones zones i força controlat. En Dirk era el següent i va començar tant ràpid que fins i tot es va passar un obstacle, la Mònica va ser ràpida i el va reconduir, fent així una pista molt àgil... Si el Dirk segueix així, la guia haurà d'entrenar més els esprints. Ara tocava en Hippy, un gos amb les idees clares del que vol fer a pista: sortir quan ell vol, ignorant la Mercè, un cop, dos cops, 3 cops ... Fins que la Mercè es va cansar de que ell sortís sol i es van quedar sense fer pista. En Jak va ser l'últim en sortir, va començar amb molta empenta, molt content i tota la pista la va fer remenant la cua mentre seguia les indicacions de l'Ari , quin gos més feliç!!!

2012 Maresme OsitoDesprés venia el jumping, on el jutge va plantejar una pista molt, però que molt, ràpida. El primer en sortir va ser en Zeus, semblava una pista feta a la seva mida, rectes i a córrer molt... i això és el que va fer , una pista rapidíssima, un parell de despistes i va aconseguir deixar l'Ari esgotada. En Morgan era el següent i estava tant decidit a fer pista que va sortir abans que l'Eli li digués, així que van tornar al principi per sortir des d'un quiet. La resta de la pista la va fer en un tres i no res, com un coet, portant sempre l'Eli un parell d'obstacles per darrera. Eli... s'ha de córrer més. En Dirk , com la resta, va sortir escopetejat posant a prova la velocitat de la Mònica, fent una pista estupenda. Mónica... també has de córrer més. Després li tocava a en Hippy, que estava fresc com una rosa al no haver fet l'agility i amb ganes de gresca, i com la resta, va sortir com si el món fos a acabar-se, fent una pista rapidíssima a zero, i com els altres companys deixant la seva guia uns obstacles per darrera. Mercè... tu també has de córrer més. En Jak era l'últim en estàndard, i l'Ari ja començava a estar cansada ... això de competir amb dos gossos no és tan fàcil com pot semblar. En Jak també va fer una pista força ràpida, llàstima d'un petit entrebanc que els va fer eliminar, ja que portaven molt bon temps.

Abans de començar els midis, va començar a apropar-se una tempesta de les bones, amb els seus llamps i trons. Va ser aleshores quan li va tocar a la Xuma -just quan tronava- i es va espantar, així que la Susanna la va relaxar i quan va estar tranquil·la van començar pista... I com corria la Xuma, una pistassa. Susanna... també has de córrer més.

En els petits li tocava a l'Osito, que per fer content al Miguel va fer un pista rapidíssima, amb només un refús a l'eslàlom, aconseguint així ser el primer en el podi. A la Chanel no li agraden gaire els trons i això es va notar a la sortida pel que el Miguel va preferir retirar-la perque no agafés més por.

Després de l'agility i el jumping d'aquest cap de setmana , haurem de donar la raó al Jordi, que sempre ens diu: "COOORRRRE MES!!!!! COOOORRRRRE MES!!!!!... doncs si Jordi... hem de córrer més :)

Merce (Hippy)


FaLang translation system by Faboba