20 mar 14 Els nostres representants d'iniciació i segona divisió ens van deixar en un bon lloc

Divisió d'honor

A les 8:30 del matí; la Chula, en Drac, la Gamma i la Coma estaven preparats per representar el club a la prova del Vallès. El dia va començar (i continuar) ja força calorós i les pistes exigents van obligar als nostres equips de divisió d'honor ha ser molt tècnics en els recorreguts.

201403 Valles Podis IniciacioTant la Chula com la Coma van fer un jumping molt bo i segur, sense entrebancs. En Drac va trencar el quiet a la sortida, el que li va comportar un refús però la resta de la pista va ser molt fluïda i la Gamma va ser eliminada ja que en un gir en Jordi no la va avisar de que retalles i va abordar malament el següent obstacle amb el que en Jordi va repetir la seqüencia i va continuar la pista.

En l'agility, els gossos ja portaven molta calor a sobre i això es va veure repercutit en la seva velocitat. La Coma va fer falta a la baixada de la rampa, que, tot i que la té molt treballada, encara es resisteix quan la gossa ha de sortir de costat i últimament s'ho ha trobat molt en pista. Haurà de seguir treballant per mecanitzar-ho bé; ja té bona part del camí fet. La Gamma va sortir força nerviosa i el quiet va ser dolent, finalment en Jordi va alliberar-la però va saltar la passarel·la i no la va fer bé tot i repetir-la 3 vegades de manera que en Jordi va optar per no continuar el recorregut. En Drac va fer una bona pista però l'Elisenda li va demanar de retallar massa en un canvi desprès del castell i va tirar una teula. La Chula, que com sempre, mira d'escurçar posició amb la Nika de La Daga, va fer una pista rapida i controladeta però en una seqüència potent, va refusar el salt de longitud pel costat, impedint endur-se més punts que la seva "nèmesi".. Tranquil Isma, encara queden 5 proves!

Elisenda (Drac/Morgan)

Iniciació

201403 Valles DirkVarem començar amb les pistes d'agility, on la Xuma, tot i la calor, va tenir molt bon inici de pista, molt decidida i segura. però va tenir un petit dubte en l'slalom i una confusió en un obstacle al final de la pista. El Dirk va començar molt segur i amb més velocitat que en els entrenaments i va superar obstacle rera obstacle sense fer cap error. El Hippy va sortir una mica rebèl, després d'una zona dubtosa en la pasarela, va venir un balancí encara més dubtós, i finalment... la rampa. tot i això, va acabar ben feliç. La Chanel va començar més rapìda de l'habitual, força segura i tranquila, així que va poder acabar la pista d'agility sense errors. Pel que fa a l'Osito, va sortir molt decidit i molt ràpid! només va tenir un petit dubte en slàlom. el Morgan va sortir molt ràpid, com ja ens té acostumats, tret d'una petita confusió en un salt al principi i una zona dubtosa a la rampa, la resta ho va fer perfecte. El Jak va sortir una mica cohibit, però després del primer salt, es va centrar, superant tots els obstacles sense cap dubte existencial, després del balancí ja va agafar més confiança i va finalitzar la pista sense cap error.

201403 Valles Xuma 201403 Valles Hippy201403 Valles Jak

Pel que fa a les pistes de Jumping, la Xuma va sortir amb molta velocitat, però va tenir un moment de dubte en l'slàlom, en aquesta parella hi ha molt bona connexió! El Dirk, per reforçar el que havia fet en l'agility, va acabar la pista de jumping sense cap error, i és per això que va pujar a podi en un merescut primer lloc. El Hippy, en el jumping va sortir molt centrat, superant tots els obstacles sense errors. Molt bon "quiet" i molt bona pista! La Chanel, a la pista del jumping, va recuperar el seu ritme "caribeño", però bona pista, només un petit error al recolzar-se en un salt. L'Osito, va sortir amb més velocitat que en l'agility, i molt tranquil, sense fer cap falta ni refús, així que ho va poder celebrar pujant al podi! El Morgan va sortir encara més ràpid que en l'agility, de tanta velocitat que duia es va saltar un salt. Cal destacar els "sprints" que fa l'Elisenda, que no els pot fer tothom. El Jak, en el jumping es disputava uns dels primer llocs de la classificació, un refús a la roda va acabar donant-li la 3a posició, pujant per primera vegada al podi! cada dia surt més segur.

201403 Valles Chanel 201403 Valles Osito 201403 Valles Morgan

Tenim una bona plantilla a iniciació, disposats a fer molts més podis!

Ariadna (Jak)

Segona divisió

Diumenge passat, mentre alguns gaudien del primer solet de l’any, altres varem participar en una llarga prova FCAG al Vallès Club Caní d'Agility.

A segona divisió, en categoria mini, l’Ela va incorporar noves modalitats als recorreguts: “Adretar”, un nou tipus de salt on es premia especialment anar fregant el suport situat a la dreta (sigui quina sigui la direcció inicial) i, “Fins a l’infinit i més enllà”, on es valora la distancia recorreguda en un salt impulsat des del més alt del balancí. Cal advertir que aquesta darrera modalitat no li va fer gaire gràcia a la Neus.

En categoria midi, a l’agility, la Striptease va caure en l’obscur objecte de desig d’una boca de túnel massa ben enfilada, però posteriorment la Carme ho va esmenar amb un esplèndid jumping, on va assumir un cert risc i va tenir èxit. I és que..., si no arrisques una miqueta a la competició, quan ho faràs?

201403 Valles Ela201403 Valles Strip

Finalment, en categoria estàndard, la Dana va seguir amb fidelitat les indicacions de la Maria, una conducció que li va permetre realitzar els recorreguts sense faltes, però penalitzant en el temps. En Harpo va realitzar tots dos recorreguts amb alegria trotona, més feliç que un gínjol de correr al costat de la Mercè. Encara li toca polir l’eslàlom, però tot arribarà.

201403 Valles Dana201403 Valles Harpo

201403 Valles Podi Qumba201403 Valles QumbaEn Qumba, a la fi, ha assolit el seu objectiu, sigil·losament i des de la distància observa i estudia els recorreguts pel seu compte. Un cop a la pista, simula que segueix a Juanjo i li esmena qualsevol possible error de conducció. Amb aquesta sibil·lina tàctica va aconseguir fer podi en tercera posició.

Juanjo (Qumba)


FaLang translation system by Faboba