17 mar 14 L’equip format per TACA i Ana ha viatjat a Saragossa aquest cap de setmana, on L’Almozara organitzava una prova doble que jutjava Esperanza Gil.

201403 Almozara TacaLes pistes proposades dissabte per la jutge eren tècniques i molt maques, peró potser pels nervis o pel Cierzo que començava a bufar (i que ja no va parar en tot el cap de setmana), la TACA i l’Ana no van fer un bon paper. A l’agility TACA va refusar un salt i a partir d’aquí l’Ana no va saber reconduir la situació. El rapidíssim jumping que van fer (tot i havent-se eliminat per una mala sortida d’eslàlom), va deixar molt bon sabor de boca a l’equip, i els va donar ànims per encarar la prova de diumenge.

Diumenge, amb una mica de treball de relaxació de la guia abans d’entrar a pista, per fi l’equip TACA-Ana es classificava per participar individualment al Campionat d’Espanya, executant l’agility sense cap penalització. Al jumping, però, l’Ana ja no sabia on tenia el cap, es va perdre, i va acabar eliminant-se. Peró la feina estava feta i el somriure i l’alegria d’haver-se classificat continuava allà.

Apuntem per la propera llista de la compra cues de pansa per preparar a l’Ana per les pistes de Grau III. Moltes felicitats!

Fernando (Piga)


FaLang translation system by Faboba