6 mar 13 A més de la prova del Carnestoltes també varem organitzar proves puntuables en que hi va haver molt bones noticies: la Lua va debutar, la Kenya, la Striptesase i la Gamma van puntar per l'equip, la Taca va fer el +2, molts podis ... Però ens quedem amb l'actuació de la Cora, d'en Morgan i d'en Qumba

201403 Canic Nuca201403 Canic CoraComencem pels debutants. Va ser la primera competició per l'Eduard amb la Lua i la Juli amb la Cora i, es clar, encara que estiguin sobradament preparats, sempre hi ha aquell pessigolleig com ho farà el gos, si jo estaré més nerviós, com anirà el test ... Al final, com havia de ser, cap problema.

La Lua només competia dissabte i ho va fer força bé ni que, com tants competidors, va tenir algun problema al slalom. La Cora, en canvi, va venir tots dos dies i va fer unes pistes molt bones, remarcant molt el treball a les zones de contacte i, per tant, superant el temps previst en algun cas. Gràcies a completar les dues pistes dissabte va acabar tercera en la final de standard i diumenge quarta. Podi ja en la primera prova, enhorabona Juli!

La resta de participants de grau I també van fer la seva feina: dissabte en Bruc va fer un zero i va acabar primer, la Dana va ser segona, la Nuca quarta...

201403 Canic Morgan201403 Canic HippyDiumenge van ser en Fernando i la Piga -que feia molt que no competien- els que van fer un zero pujant al primer lloc del podi, el Bruc de nou al podi amb un altre zero... Cal destacar que la Mercè i en Hippy van aconseguir el punt que els mancava per progressar a grau II.

Fins i tot, en Morgan va completar una pista molt bona i prou neta com per que l'Elisenda li permetés completar-la i quedar primer en la mànega. Es el primer zero d'en Morgan i respon a moltes i moltes sessions de treball.

L'Elisenda i el seu personal trainer ho tenen clar i ja s'estan veient els resultats en una pista molt molt maca. Felicitats Elisenda!

En grau II també ho hem fet molt bé. Cal destacar l'actuació d'en Juanjo amb en Qumba que van fer doble zero dissabte i diumenge i van quedar en segon i primer lloc respectivament. Un resultat espectacular que l'ha fet acostar-se molt més a la classificació per l'equip del club al Campionat d'Espanya.

En mini i midi l'Ana i la Taca van guanyar dissabte, fent a més un doble zero i quedant-se només a un agility de la selecció individual pel Campionat d'Espanya. Diumenge gairebé va aconseguir-lo però un problema del tot aliè a totes dues ho va impedir. Molta sort per dissabte a Reus!

201403 Canic Strip201403 Canic GammaLa Kenya i la Striptease també van fer pistes molt bones diumenge, fent un doble zero cadascuna i quedant en primer i segon lloc respectivament. En el seu cas això els va permetre aconseguir el darrer punt que els calia per aconseguir classificar-se per l'equip Canic al Campionat d'Espanya. Per altra banda, la Laura i la Kira també van fer pistes a zero i fins i tot dissabte van pujar al tercer lloc del podi.

En grau III en Jordi i la Gamma diumenge van fer un doble zero que els va posar en primer lloc i els deixa ja a només un punt de la classificació individual pel Campionat d'Espanya.

En resum, per tant, va ser una prova amb molts bon resultats de moltes persones del club en tots els nivells de competició.


FaLang translation system by Faboba