26 feb 14 El darrer cap de setmana, la Golfa va ser segona i amplia distància al davant de la lliga, la Kira, tercera, ho va fer molt bé i en Jac i la Xuma -que van començar fa quatre dies- van cada cop millor.

Divisió d'honor

201402 Badalona GolfaDiumenge a primera hora feia un dia molt bo per fer agility però, tot i això, no vàrem tenir gaire sort en divisió d´honor.

En midi, la Gamma va fer un balanci una mica dubtós i en Jordi va creure que era millor repetir-lo i l'Eli amb en Drac tampoc va tenir gaire sort ja que en Drac es va eliminar en un salt que no tocava.

En mida gran, la Diana i la Coma, bo i no haver pogut entrenar en tota la setmana per culpa d'una galipàndria, van fer un bon paper, no eliminant-se però tombant algun pal.

Entre els petits, la Chula va tenir algun problema en l'eslàlom al sortir-se'n a la meitat, però estic molt content amb ella ja que no hem pogut entrenar tot el que ens agradaria per culpa d´una lesió al genoll.

Tot i això, continuarem entrenant tots per millorar.

Isma (Chula)

Segona divisió

El diumenge al migdia, simultàniament amb la categoria d’iniciació, es feia la prova de segona divisió. El dia va acompanyar amb un bon sol i els “bocates de xistorra” van ajudar a encarar les dues mànegues amb força ganes.

Tant la mànega de jumping com la d’agility presentaven una sèrie de punts que posaven a prova els guies: Arribaré? S'aturarà a la zona?, Farà l’obstacle que toca? Farà el "quiet"?. Al final els nostres equips van superar bona part dels obstacles aconseguint, com ja ve sent habitual, uns molt bons resultats.

201402 Badalona Dana201402 Badalona QumbaEn categoria standard, la Golfa i en Cesar varen finalitzar les dues mànegues amb un excel.lent, com ja ens té acostumats, acabant classificat en segon lloc de la categoria.

El Qumba i en Juanjo no es van quedar enrere i també van finalitzar les dues pistes amb excel·lent, tot demostrant que la constància en els entrenaments de les zones ja dóna els seus fruits.

La Dana i la Maria també van fer bones pistes i van acabar tots dos recorreguts sense penalitzar en cap obstacle.

201402 Badalona Striptease201402 Badalona KiraEn categoria midi, la Kira i la Laura també van superar totes les trampes que plantejava la pista, tot finalitzant les pistes també a excel·lent i classificant-se al final en tercera posició de la categoria midi-mini.

201402 Badalona ElaPel que fa a l’Striptease i la Carme, van demostrar que estan agafant confiança en les pistes, millorant de mica en mica la coordinació entre elles, tot i que encara manquen algunes cosetes per polir. De tot s’aprèn!.

Finalment en categoria mini, l’Ela i la Neus van fer les dues mànegues molt ràpides, superant els punts difícils que plantejaven les pistes i aconseguint al final un merescut quart lloc en la classificació final de midi-mini.

Carme (Striptease)

Iniciació

201402 Badalona Morgan201402 Badalona DirkEn la manga de agility Dirk hizo una buena pista pero penalizó algo en tiempo y Morgan iba muy bien pero fue eliminado cuando Elisenda le hizo repetir la pasarela donde no había tocado la zona,

201402 Badalona Jac201402 Badalona HippyHippy, que también iba muy bien pese a un problema en el slalom, también fue eliminado por Mercè en la pasarela. Por otro lado, Jac también tuvo algún problema pero lleva pocas competiciones y está demostrando como, poco a poco, va cogendo confianza. ¡Ánimo Jac!

201402 Badalona Channel201402 Badalona XumaEn midi Xuma cada vez va mejor, en esta pista solo tuvo un rehuse en el eslalom con una pista muy buena y rápida. Luego en mini Osito tuvo un problema en el balancín y el eslalom que le costó varias penalizaciones y Channel salió con pocas ganas siendo al final eliminada.

En la manga de jumping de los "peques" Osito salió rápido pero tuvo un problema al final del slalom y luego, en el penuntimo salto, Miguel le perdió de vista un momento y Osito saltó al revés. Channel no tenía un buen día, le costaba saltar y fue eliminada al pasar uno de los saltos por debajo.

En los grandes, Jac salió el primero: rápido y decidido, realizando una pista muy buena y sin fallos. Hippy también hizo una pista buena y rápida, lástima que se equivoco de boca del túnel, Morgan fué muy rápido y, aunque casi se encalla en el slalom, terminó a cero. Dirk tuvo un rehuse al inicio y luego terminó la pista pero a su ritmo. Sobre Xuma hay que destacar que esta perra y su guía hicieron una pista muy buena, sin duda si siguen así pronto las veremos en segunda división. ¡Felicidades a las dos!

Miguel (Osito)


FaLang translation system by Faboba