17 feb 14 Després de la tercera i quarta selectiva pel Mundial la Gamma segueix liderant la classificació i hi apareix amb força la Sacha

Proves selectives per Luxemburg

201402 Zuera Podi Gamma201402 Zuera GammaA Zuera (Saragossa) amb un camp de gespa artificial que feia goig, s’han disputat la tercera i quarta de les vuit proves selectives pel Campionat del Mon. En Jordi i la Gamma arribaven com a líders de mini i midi i aspiraven a consolidar aquesta posició, l’Elisenda i en Drac que ja havien puntuat volien sumar més punts i en Paco i la Sacha volien estrenar-se amb això del grau III, a veure com se’ls donava.

Doncs bé, tothom s’ha sortit amb la seva. En Jordi no va començar, però, amb bon peu. En la primera pista, un agility, la Gamma no va fer el quiet impecable que en Jordi espera d’ella i va fer un balancí poc acurat (ni que no va penalitzar) fins aqui encara però ... quan la Gamma va saltar-se la baixada de la pasarel·la en Jordi ja no va poder més i li va fer repetir, que encara que fos una selectiva no s’hi val tot per sumar punts. Sort que després en el jumping va quedar primer i va començar el cap de setmana sumant punts. L’endemà, en canvi, si que es van portar: van quedar en segon lloc al jumping darrera una border rapidíssima i segon també a l’agility (gràcies a un lucky contact) darrera un gos d’aigües. Això al final els va fer guanyar la prova, van sumar una pila de punts i han aconseguit tenir les tres proves puntuades que els calen per anar a la selecció individual.

201402 Zuera Drac201402 Zuera SachaEn Drac dissabte no va tenir sort amb el salt doble al jumping i a l'agility va fer la pista perfecta però el temps el va determinar un border que creiem ve d'una altra galaxia (va fer l'agility a més de 5 m/seg) i va penalitzar en temps al igual que tota la resta de competidors excepte un. Diumenge, però, ho va compensar puntuant tant a un agility especialment complicat com al jumping i, per tant, també a l’acumulat de les dues mànegues.

La Sacha dissabte no va tenir massa sort: va penalitzar a la passarel·la i es va eliminar en una boca de túnel. Diumenge va començar també amb un entrebanc en tres salts en creu però en l’agility ho va brodar: una pista impecable i rapidíssima on va ser el primer de la mànega, va fer un segon menys que la Gamma -era el gos d'aigües que deiem que havia guanyat a en Jordi- i es va estrenar amb tots els honors en la classificació de III. Molt bé Paco!

Graus I i II

A més de les selectives també hi havia competicions de grau I i II puntuables pel Campionat d’Espanya. Allà van competir el Morgan, la Striptease, l’Ela i la Taca.

201402 Zuera Morgan201402 Zuera StripteaseEn Morgan va millorant pas a pas, no és una tasca fàcil controlar les seves super excitacions quan toca aturar-se als obstàcles de contacte. L'Elisenda que te clar el mètode i pateix en si mateixa les emocions d'en Morgan, segueix treballant sistemàticament per recuperar el nivell d'abans dels messos que ha passat a Anglaterra. Aquest cap de setmana ha fet pistes molt bones, la darrera pràcticament a zero però l'Elisenda te molt clar com ha de fer-ho en Morgan i va preferir fer-li repetir una rampa poc acurada encara que no hagués penalitzat. El cert és que quan en Morgan fa les pistes amb fluidesa és un espectacle veure'l.

En grau II la Striptease no va tenir gaire sort. Li manca un doble excel·lent per classificar-se per l'equip Cànic al Campionat d'Espanya i volia aconseguir-lo aquest cap de setmana. Les pistes, però, eren molt exigents, amb molts girs, salts per darrera i tunels pel mig que no calia fer. Va aconseguir completar a zero només un jumping que a tots ens va saber a poc.

201402 Zuera Taca2201402 Zuera ElaA la Taca només li manquen tres mànegues d'agility a zero per classificar-se pel Campionat d'Espanya individual, i tots desitjavem que en pogués aconseguir com a mínim una. Tampoc va tenir, però, gaire sort: un pal, una zona ... al final no va poder ser. Encara queden proves i no pot rendir-se -ni ho farà- però amb el que treballen ja ho haurien d'aconseguir,

La Neus i l'Ela van passar un moment de crisi.  Com sabeu l'Ela és una mica creativa a l'hora de fer les pistes i pot aconseguir que el punt més normal -per exemple el primer salt- esdevingui un autèntic repte. Així va ser aquest cap de setmana: començava totes les pistes vorejant per la dreta el primer salt, per desesperació de la Neus, i després d'eliminar-se per tornar a començar completava la pista sense cap error. La Neus va haver d'aplicar-se a fons per aconseguir, ja en la darrera pista, que l'Ela li mantingués la mirada, fes el primer salt correcte i poder completar un recorregut excel·lent, Ànim Neus, l'Ela te aquest punt autònom que fa que el treball amb ella sigui molt més interessant.

Per tant ara toca per la Gamma, en Drac i la Sacha seguir treballant per mirar de puntuar a les dues properes selectives al març a Santa Coloma de Farnés, pel la Striptease i la Taca mirar de fer aquests darrers puntets que tant costen, per l'Ela aconseguir que el que sembla fàcil realment ho sigui i per en Morgan seguir en el to actual de moderació en la pista.


FaLang translation system by Faboba