7 feb 13 Abans del buffet d'hivern alguns competidors van aprofitar la tarda de dissabte per competir a Reus

201303 Pasarela ElaAquest cap de setmana també varem tenir competició a Reus i hi varem anar dissabte la Striptease, l’Ela, La Golfa i la Gamma i Diumenge l'Osito i la Channel.

Dissabte les pistes que va plantejar la jutgesa eren molt rapides i exigents físicament pel participant.

La Carme amb la Striptease i la Neus amb la Ela varen fer un jumping amb un excel·lent encara que van haver de córrer molt per poder arribar els punts de control.

En Cesar amb la Golfa va fer les dues pistes, com ens te acostumats, sense errors i molt rapides. Veient-lo semblava que no fos tant difícil arribar els punts de control. Al final va acabar en quarta posició però, el més important, és que va aconseguir el darrer doble zero que li mancava per classificar-se pel Campionat d'Espanya. Fantàstic Cesar!

En Jordi, en grau III,  va decidir que li interessava mes entrenar en l'agility amb la  Gamma i va estar treballant les zones de contacte. Això si, va fer un Jumping espectacular amb un temps increïble.

Diumenge nomes va participar en Miguel amb els seus dos gossos l’Osito i la Channel. Tots dos varen fer unes bones pistes i molt rapides. Ni que al final varen acabar eliminats, estan molt contents amb la seva progressió.

Neus (Ela)


FaLang translation system by Faboba