7 feb 14 A Girona la Golfa i la Kenya, amb un doble zero, van guanyar en grau II estàndard i midi respectivament.

201310 Girona GIIEn grau I a Girona varem tenir una jornada de treball: la Mercè volia refoçar el quiet a l'inici de la pista i el treball a les zones i no li va importar que per això l'eliminessin. La Maria, per altra banda, va voler provar si en Ferran podia estar al costat de la pista mentre ella feia agility amb la Dana. El resultat: la Dana va fer la seva pista però es va acostar un parell de vegades per assegurar-se de no perdre'l , amb el que els temps no van ser gaire bons.

Maria (Dana)

Un cop acabada la prova de Grau I, va començar el torn de Grau II, on teníem els equips de Paco-SACHA, Lorena-KENYA, César-GOLFA i Ana-TACA.

El jumping proposat pel jutge Gregorio Conde va ser obert i ràpid, i tots els nostres equips el van fer sense cap entrebanc: a temps i a zero... pel que hem de felicitar a Paco i SACHA que ja han aconseguit tots els punts per poder participar al CAMPIONAT D’ESPAÑA!!!! Moltes felicitats, sou un gran equip.

L’agility era força tècnic, amb molts canvis del guia en relació al gos, que tant la GOLFA com la KENYA van executar en temps i sense cap penalització, el que els va permetre ser primers a les seves categories, havent de destacar les zones excepcionals que va realitzar KENYA, tot i haver estat moltes setmanes sense competir. Felicitats!!! La SACHA i la TACA no van tenir tanta sort en aquesta pista: Paco va decidir eliminar SACHA per treballar correctament les zones, i TACA... en fi, n’hi ha dies bons i dies dolents, i l’Ana ja s’està mirant el calendari per intentar aconseguir aquests agilitys que tanta falta li fan. Qui s’apunta a viatjar amb elles?

Ana (Taca)


FaLang translation system by Faboba