WC2014 i27 gen 14 Després de les dues primeres proves selectives a Galicia en Jordi i la Gamma lideren la classificació provisional en mini i midi i en Drac puntua tots dos dies per l'equip

Aquest darrer cap de setmana es disputaven a Galicia les dues primeres (d'un total de vuit) proves selectives per determinar la representació espanyola al Campionat del Mon que es disputarà al setembre a Luxemburg.

201403 Tercans Leon1201403 Tercans Leon2Les proves selectives han comptat amb una altisima participació amb prop de 90 competidors (sense comptar grau II i I) que a més estaven molt preparats. Aquest any la selecció de l'equip serà molt disputada i el cert és que, la gent de Galicia es mereixien una prova d'aquest nivell que fins ara mai ens el 15 anys que portem viatjant-hi s'havia vist (ni de bon troç).

Com sabeu Galicia està a l'alta punta d'Espanya, ni que la tornada l'hem de fer d'una tirada (son 12 horetes) a l'anada ens podem permetre fer una escala tècnica. Aquest cop varem passar la nit a León, una ciutat amb un nucli molt atractiu. Ni que no teniem massa temps varem poder fer una volteta pel centre, visitar algun local que ens havíen aconsellat (si hi aneu he de passar pel Camarote Madrid, molt recomanable com la majoria dels que envolten la Calle Ancha i fer alguna coneixença.

L'endemà, però, la prova començava aviat pel grau II on competía l'Ela, amb el que ens varem haver de llevar d'hora i marxar de León amb només una xocolata amb xurros al cos.

201403 Tercans ElaUn cop arribats (molt justet) a la competició, l'Ela va notar la pressió de l'ambient, les proves en exposicions generen molt més estrés en el gos pel soroll, gran nombre de gossos al voltant o tipus de terra diferent. En el segon recorregut, però, ja estava més adaptada i li va sortir molt millor.

Amb el gran nombre de participants totals, gairebé 150, el grau II es va encadenar amb el grau III, la primera selectiva de l'any, on en Jordi i l'Elisenda van penalitzar una mica en temps en la primera mànega (el TRS el va determinar un explosiu border de mida mitjana de Cantabria).

En l'agility van penalitzar, un pal en el cas de la Gamma i temps per en Drac que els va deixar una mica per sota i per sobre respectivament dels 5.99 de penalització que fan que la mànega puntui. Al final de dissabte, però, sumant els dos resultats, tant la Gamma com en Drac havíen puntuat per l'equip en midi.

Després de la prova varem recuperar forces en un restaurant del passeig marítim de Vigo i cap a l'hotel que l'endemà el reconeixement de pista era a les 8 del matí.

Diumenge, com el dia anterior, les pistes eren molt exigents però, en general, espectaculars pel públic i maques de fer. El nombre de gossos amb problemes en un o altre recorregut va ser una mica superior i això va afavorir als gossos més fiables.

201403 Tercans Drac201403 Tercans Gamma

En Jordi i la Gamma van ser tercers en el jumping sense cap penalització i van fer un agility espectacular que els va dur al primer lloc de la mànega i, al final, de la classificació conjunta de mini i midi. En Drac també va fer zero en el jumping i suma punts per l'equip de midi però va penalitzar per un pel en la baixada de la pasarel·la i no ho va poder repetir en el jumping.

Després de la prova en Jordi i la Gamma van primers en la classificació provisional de mini+midi i ja compleixen el criteri de selecció per l'equip (tenir dues proves puntuades en agility+jumping). Podeu veure la classificació provisional a la nostra web i us recomanem també els videos de les proves al noste canal Youtube.

D'aqui a tres setmanes torna a haver-hi uns selectiva doble, aquest cop prop Zaragoza, on podrem comptar amb més representants del club, a veure si podem mantenir aquesta tònica.


FaLang translation system by Faboba