19 gen 14 La Golfa i la Striptease guanyen a la Selva i augmenten la distància sobre els seus rivals en segona divisió i l'Ela, amb un doble zero, també fa podi.

201401 Podi Strip Ela201401 Podi GolfaDissabte a Santa Coloma de Farnés es va disputar la jornada en segona divisió de la Federació Catalana d'agility.

El jutge, en Ginés Vico, va proposar uns circuits ràpids i amb espai però amb punts d'atenció que, en general, ens van anar força bé-

Els nostres pastors de Brie ho van fer bé: la Martina va fer dos excel·lents i va quedar en cinquè lloc, la Holly va fer excel·lent a l'agility però es va eliminar al jumping al plantejar en un gir una conducció alternativa. Per altra banda en Qumba completar les dues pistes, una amb excel·lent, i això te un mèrit especial perque en Juanjo no estava físicament, ni de bon troç, al 100% (Juanjo millora't).

Un dels punts d'interés, però, era l'actuació de la Golfa i la Striptease que, en gossos grans i mitjans, estaven liderant la classificació en segona divisió amb 46 i 22 punts d'avantatge respectivament sobre el segon classificat.

201401 Carme Strip201401 Cesar
En Cesar i la Golfa van fer dues pistes impecables: en l'agility van acabar primers amb dos segons i mig d'avantatge sobre el segon i un jumping sense errors els va permetre endut-se el primer lloc final sumant 31 punts en la lliga i distanciant-se força ja que els seus rivals més directes no van puntuar gaire en aquesta jornada.

La Carme i la Striptease també ho van brodar: van ser primeres en l'agility amb una diferència de temps escandalosa sobre el segon i terceres en el jumping el que les va dur al primer lloc final, a sumar també 31 punts i, també en el seu cas, a augmentar la distància sobre els seus competidors que en aquesta ocasió no van tenir gaire sort.

201401 Ela201401 Striptease201401 GolfaPer ser justos cal reconeixer les pistes que van fer la Neus i l'Ela: totes dues van ser ràpides i molt fluides, sense dubtes al acostar-se al balancí o davant els salts. El cert és que la Neus, que coneix perfectament la seva gossa i te molt clar on li pot jugar, aplica una conducció específica per ella per tal de deixar-li molt clar el que espera i aprofitar, fins i tot, la seva manera de fer els salts. Fins i tot una correcció quan la pasarel·la no va ser prou acurada va ser molt moderada i elegant.

Van fer totes dues pistes a zero i al final van quedar en un tercer lloc al podi conjunt de mini i midi que la pròpia Neus no s'esperava. Ja porta un parell de proves fent-ho força bé, seguiu així!


FaLang translation system by Faboba