Vallgorguina: Podis, Punts, i Panderetes

201312 Vallgorguina Qumba201312 Vallgorguina Striptease
Durant el passat cap de setmana en la competició de la RSCE, organitzada pel club d’agility Vallgorguina, el mon es va girar per uns moments. Per fi s’ha reconegut les pistes dels “ELIM» com realment es mereixen: amb aplaudiments i, com a premi, una pandereta.

Cal recordar que eliminar-se en una pista no significa necessariament ser maldestre en la conducció. Un “Elim” també pot ser fruit d’assumir riscos per tal de guanyar velocitat, enfortir comportaments positius dels nostres companys, o provar millores introduïdes en l’entrenament.

201312 Vallgorguina Martina201312 Vallgorguina Holly
Al gra. Dissabte varem poder gaudir d’una mànega pre-agility de Bandido i Rola que, tot i un pel accidentada, va mostrar l’excel·lent coordinació que hi ha entre els dos.

A grau I, Taboo y Hippy, tot i que no optaven a pandereta, van voler posar el posar el seu gra de sorra a la festa versionant lliurement un fragment de la cançó “Mr. Tambourine man’” (L’home de la pandereta) de Bob Dylan: “Tot i que els puguis sentir riure, voltant i balancejant-se bojament a contrallum del sol, no ho fan per ningú, simplement s’escapen a la carrera, i, excepte el cel, no hi ha cap tanca a la vista”.

201312 Vallgorguina Podi diss Coockie201312 Vallgorguina Podi diss Golfa201312 Vallgorguina Podi diss Ela201312 Vallgorguina Coockie
A grau II, els resultats van ser una mica més dispars. En mini i midi, bones pistes i alguna pandereta. A destacar el podi de l’Ela amb la Neus. En categoria estàndard, en Cèsar i la Golfa van aconseguir un altre punt pel campionat d’Espanya, pujant al podi en segon lloc. La resta de representants d’estàndards quasi esgota la reserva de panderetes.

201312 Vallgorguina Podi dium Taboo201312 Vallgorguina Taboo201312 Vallgorguina Hippy
La competició de grau I de diumenge va mostrar que els nostres companys milloren constantment gracies a la constància i benfer de les seves guies. Tots dos equips van completar la segona ronda d’agílity amb recorreguts excel·lents, i l’Estel amb en Taboo va pujar al podi en segona posició.

201312 Vallgorguina Podi dium Sacha201312 Vallgorguina Sacha201312 Vallgorguina Golfa
A grau II de la categoria Mini-Midi, Paco va realitzar una extraordinària conducció d’una molt ràpida la Sacha, que li va valer finalitzar tots dos recorreguts en primer lloc absolut, emportant-se un altre punt i, lògicament, el podi més alt de la categoria. Pel que respecte als estàndards, en Cèsar i la Golfa van aconseguir un altre punt pel campionat d’Espanya, finalitzant la prova en quart lloc. La resta, amb sort desigual, varem continuar acumulant panderetes com si fóssim una tuna canina.

201312 Vallgorguina Ela201312 Vallgorguina Taca
Com a prova especial de Nadal, els equips que havien quedat en primer lloc en alguna de les mànegues, i els que havien pujat al podi al llarg del cap de setmana, van gaudir d’una pista al més alt nivell de dificultat dissenyada pel mateix Pare Noel. El recorregut era tan enrevessat que exigia un moviment de malucs que hagués fet envermellir al propi Elvis Presley. Dels nostres participants, cal destacar l’actuació de la Neus i l’Ela que van poder finalitzar el recorregut sense eliminar-se.