24 des 12 Us adjuntem informació sobre la prova de Carnestoltes, aquest any amb moltes més activitats per gossos de tots els nivells.

Com molts sabreu ja, fa uns anys que per Carnestoltes organitzem una jornada d’agility una mica diferent, combinant les proves més serioses amb desfilades i concursos de disfresses i una prova oberta només per guies disfressats. Pel que no hi heu estat us adjuntem informació sobre les dues darreres edicions:

http://www.agilitycanic.com/ca/competicio/noticies-competicio/655-carnestoltes-2012-
http://www.agilitycanic.com/ca/galeria/fotos-recents/72-fotos-recents/83-carnestoltes-2012-disfresses
http://www.agilitycanic.com/ca/galeria/fotos-recents/72-fotos-recents/86-carnestoltes-2012-disfresses-2

Aquest any volem fer un pas més per facilitar la participació còmoda del màxim de gent en la jornada festiva i hem potenciat més aquesta part. Així dissabte a la tarda farem una competició d’agility “normal” puntuable per la RSCE (sobre dues pistes com fem sempre) i el diumenge el deixarem només pels actes del Carnestoltes. Creiem que això facilitarà que la gent pugui venir preparada de casa i serà més còmode per a tothom.

201202_Carnestoltes_TonisLa del diumenge és una prova oberta a tots els agilitistes amb ganes de passar-ho bé i no restringida només als que ja estan competint. Les activitats previstes, que acabarem d’ajustar en funció del nombre d’inscrits, són:

  • A les 9 del matí concurs de disfresses amb premis individuals, per parelles i de grup

A continuació les competicions en les que només poden participar guies disfressats. N’hem previst algunes però potser encara se’ns acudeix alguna cosa més:

  • Prova oberta d’agility que es jutjarà amb criteris normals d’agility sobre dos nivells:
Competició: una pista d’agility
Junior / Senior: una pista sense pasarel·la, balancí ni slalom i amb la rampa més baixa
  • Prova jumping de relleus per parelles. Cada gos farà un recorregut diferent on un dels dos serà més senzill i sense slalom, els dos gossos han de ser de la mateixa mida.
  • Prova “endevina el teu temps”. Sobre una pista d’agility els guies han de dir després del reconeixement quin temps faran, guanya qui més s’hi acosti.

L’objectiu és que la prova es faci al llarg del matí. Com cada any hi haurà trofeus molt “guapos” pels guanyadors i aquest cop no és imprescindible ser un ‘crac`’ de l’agility per emportar-se’n un.

La inscripció per la prova de diumenge serà de 10€, el jutge de la part d’agility serà en Dani Amigo (si calgués amb alguna col·laboració).

Esperem comptar amb tots vosaltres i aprofitem per desitjar-vos unes Bones Festes i el millor pel proper 2013!


FaLang translation system by Faboba