Regals de Reis en segona divisió

Dissabte passat el club d’agility Santa Quitèria va organitzar la darrera prova de Federació del 2014 i en Taboo, en Morgan, la Dana i en Hippy no se la van voler perdre. Són uns dies molt propers a Nadal, dies en que ens ajuntem les famílies, els amics, a alguns ens visita el “Tió”, a altres el Pare Noel o els Reis Mags d’Orient i ens porten uns regals especials si em estat bons. Això ho saben els nostres millors amics, els peluts, i no volien ser menys, així que aquest cap de setmana tots ells ens han fet uns fantàstics regals a pista.

201412 Quieria Taboo201412 Quieria HippyLa primera en tenir el seus regals va ser l’Estel, el Taboo la va obsequiar amb tres zones perfectes, però l’Estel només en va acceptar dues i li va fer “canviar” la zona de la rampa, ja que segons ella no era de la seva “mida”. En Taboo al jumping va ser pura velocitat amb una coordinació perfecta amb la seva guia, regalant-li un segon lloc a la mànega.

Després sortia en Hippy que debutava a segona divisió, regal que ja li havia fet a la Mercè per avançat. A l’agility , al igual que en Taboo, li va regalar tres zones perfectes, això va compensar que li tirés un pal i una refusada provocada per la guia. En el jumping el seu obsequi va ser una pista molt fluida i ràpida … però al igual que els Reis Mags a vegades et porten carbó, ell li va portar un parell de pals al terra i una refusada. El que ell no sap es que a la Mercè li encanta el carbó i va sortir contentíssima de la pista.

201412 Quieria Morgan201412 Quieria DanaTorn d’en Morgan, qui tenia amagats uns regals molt especials per l’Eli. A l’agility en Morgan va sortir disparat sense esperar a la seva guia, però l’Eli va córrer fins arribar als seu nivell aconseguint fer una pista molt seguida, sense ensurts, i acabant-la amb el millor dels regals: cap mossegada!!. El jumping va anar igual o millor que l’agility, tant sols una refusada en una pista on la velocitat que va agafar Morgan era de vertigen i finalitzant, amb un regal duplicat: cap mossegada!.

I per últim la Dana, qui li va regalar a la Maria dues pistes molt fluides sense errades, però a ambdues penalitzant per temps, així que la María, també va tenir carbó.

Ja que els participants del club de segona divisió han tingut, possiblement, els seus millors regals d’aquest any , us volem desitjar a tothom que tingueu uns regals tant especials com els nostres:, un bon Nadal i, ja que hi som, un Feliç 2015 en que pugueu gaudir de la companyia dels vostres millors amics!

Mercè (Hippy)