A Bàscara pistes exigents en DH

Diumenge a Bàscara, representant al club en DH teniem en Qumba, la Gamma, la Striptease, i en Drac. Les pistes, estil Maria Lluïsa, han sigut entretingudes i amb molts punts de risc o estrets.

201412 Bascara DracEls primers en participar, en Jordi i la Gamma, venien per treballar la passarel·la, i al no sortir a la primera l’han repetit. S’han eliminat però la resta de la pista ha sigut molt bona.

La Carme, com a bona alumne ha fet el mateix i ha sortit abans d’hora de la pista.

En Drac, l’ha completat amb 0, quedant segon de la mànega.

El nostre estandar d’avui, en Qumba, ha tirat un pal d’una seqüència estreta i s’ha eliminat en un túnel on en Juanjo li ha indicat massa delicadament però han sigut molt fluïds.

201412 Bascara Strip201412 Bascara Qumba

201412 Bascara GammaEn el jumping, aquest mateix equip, ha estat treballant el quiet per poder fer una sortida que permetia encarar millor una seqüencia de molt control però en l’últim punt han abordat un salt per l’altre costat i s’han eliminat. Bo i això han seguit molt bé i han sigut els nostres campions de sempre.

La Gamma, ha complert, amb un jumping espectacular i el segon millor temps de la mànega.

La Striptease i la Carme han completat molt bé el jumping, amb sols un refús en una boca d’un túnel on l’Strip ha esperat a la Carme, no fos cas que s’equivoqués

Per últim en Drac s’ha eliminat en el mateix punt que en Qumba perque la seva guia ha volgut assegurar un punt anterior i no ha pogut arribar bé per marcar el final de la seqüència.

Tot i haver rascat pocs puntets, ha sigut un bon dia, les pistes eren maques i el temps ha acompanyat.

Elisenda (Drac) Fotos: Albert Gil / Sofia (AGB.foto)