9 des 14 Aquest pont, mentre molts dels seus companys anaven a Reus o es quedaven a casa a descansar, l'Elisenda i en Morgan s'han sentit rebels i han agafat la direcció contraria per fer un cap de setmana de seminari a Saragossa i competir el dilluns.

Seminari-OneMind-DogsEl seminari l'impartia Tuulia Liuhto de OneMind Dogs i consistia principalment en treballar la constant connexió amb el nostre gos a la pista i en usar el moviment adequat a cada situació, pensant d'on ve i on va l'animal, quina és l'opció més ràpida i quina és la millor per cada gos segons la seva morfologia i energia. La seva filosofia sobretot era que et moguessis de la manera que el teu gos volia que et moguessis per entendre-us millor i en el cas d'en Morgan i l'Elisenda es va treballar molt amb girs i canvis que donaven espai al gos en lloc de posar-se al seu camí, però per cada equip del seminari era diferent. Tot es basava en el gos de cadascú.

Dilluns, van anar a competir a l'Almozara, on el jutge va posar pistes molt rectes i faciletes, res que en Morgan no pugui boicotejar, òbviament. En les dues mànegues, els quiets van ser durs, l'Elisenda no va aconseguir separar-se del gos i van acabar sortint junts però les pistes van ser fluides amb faltes en algunes zones. El bo és que les taules van sortir millor de l'esperat, doncs és un obstacle que fa molta por a aquest equip, no perquè el gos baixi, sinó per la conducta mossegadora d'en Morgan durant els 5 llargs segons que dura l'obstacle.

Elisenda (Drac/Morgan)


FaLang translation system by Faboba