En iniciació en Hippy primer i en Morgan segon

201411 Canic Podi iniciacioAls nostres quatre potes no els fa por la pluja i després d’unes quantes hores  de conviure-hi en Hippy, en Morgan i en WiFi saltaven a iniciació.

En Hippy, molt segur de sí mateix, va realitzar dues pistes fantàstiques. En l’agility, on va anar molt ràpid i sense cap penalització, va quedar primer de la classificació.  A la segona pista es jugaven el podi i amb una velocitat de més de 4 m/s van aconseguir fer una magnifica pista, de nou, sens cap penalització. Enhorabona Hippy i Mercè pel gran treball que heu fet i pel pòdium que vàreu aconseguir. Primers!

En Morgan, que sembla que la pluja no sigui la seva gran devoció, ens va sorprendre a tots. A l’agility van ser una falta i una refusada però una gran entrada al eslàlom. I es que dóna gust veure un gos tan gran fer aquest obstacle amb tanta decisió. Al jumping ens va regalar una perfecta pista molt ràpida i un segon lloc al pòdium.

Finalment, el WiFi va fer el millor temps en l’agility però tres faltes van fer que no anés capdavant de la classificació. Encara queda molt treball amb les zones. Al jumping, per una inseguretat, la Tina, va enviar al WiFi a una boca que no tocava i van ser eliminats. La resta de pista va anar bé, tot i haver d’anar amb pantalons d’esquiar a fer agility. A la pròxima millor!

Tina (WiFi)