7 des 14 En Drac va guanyar una prova on, bo i la forta pluja, en Qumba, la Coma, la Striptease i la Gamma també van fer un gran paper.

A la nostra prova, tot i la gran quantitat d’aigua que va caure, els nostres representants de Divisió d’Honor van mantenir al nivell al que ens tenen acostumats.

201411 Canic Drac201411 Canic GammaPel que fa a l’agility, tot i ser una pista força complexa, en Qumba i la Coma van fer uns recorreguts perfectes, només amb alguna penalització per temps.

A la categoria de midis, en Drac va fer una pista sense cap penalització i molt ràpid. Seguidament, la Striptease va fer una pista d’excel·lent tot i fer un refús a l’entrada de l’eslàlom i finalment, la Gamma es va eliminar al repetir una zona de contacte tot i portar una molt bona pista.

201411 Canic Striptease201411 Canic ComaRespecte a la segona mànega, es tractava d’un pista molt ràpida amb difícils entrades de túnel. Els representants d’estàndard van acabar la feina fent una altre pista d’excel·lent, amb una lleugera penalització de temps amb el que en Qumba va classificar-se en sisè lloc a la categoria reina.

Pel que fa al nostres midis, la Gamma es va eliminar en una boca de túnel per culpa d’en Jordi, la Striptease va fer una pista molt bona tot i tirar un pal. Finalment, en Drac va fer una altre pista perfecte aconseguint el primer lloc a la prova i fent una gran remuntada a la lliga catalana.

Jordi (Gamma)

m camara Elisenda (Cuca)


FaLang translation system by Faboba