La Tina i en Bruc a grau II

201411 Badalona MorganVarem començar amb en Morgan i un gran agility. Va fer una pista molt fluida, amb una passarel·la ben tocada i una taula perfecta. Sense deixar-nos d’explicar que en Morgan cada vegada té millor els pals, on aquest cop semblava que s’apartessin al seu camí. La segona pista també van anar molt lligats, amb una boníssima velocitat. Llastima de la rampa, on també volia provar els coneguts flying contacts i es van endur una falta.

201411 Badalona Podi Tina201411 Badalona Podi BrucTot seguit en Bruc, l’espectacular Bruc. I es que ningú entenia per què feia tant temps que no trepitjaven pista, però ho van deixar clar: Perquè si la trepitgen ho rebenten! La primera pista volien acotar el terreny i fer-nos creure que no anaven a per totes. Segons en Bruc, sembla ser que la taula es va moure de lloc i no la va veure, però gràcies al seu company aviat la va trobar, provocant tant sols una refusada. A la segona pista i després del parany de la taula, en Bruc anava a per totes per deixar-nos bocabadats. I així va ser, un zero com un dònut i pujada de categoria pel Bruc i l’Hèctor quedant 3rs i pujant a podi. Enhorabona nois ! Ara cal continuar així.

201411 Badalona Tina2Finalment en WiFi. Des de l’estiu que no saltaven a canina, amb i els mancava tan sols un punt per poder també passar a grau II. La primera pista van anar volant, buscant la perfecció, però la maleïda passarel·la no ho va consentir: primera pista amb una falta. Tenien una segona oportunitat, i sens dubte la van aprofitar: pista impecable i aconseguit el tercer punt quedant primers de mini-midi. I us deixem amb una imatge d’en Marc Miravitlles que plasma l’empenta que posa el WiFi a l’agility.

Tina (WiFi)