La Dana ha passat a grau II

Les pistes de Grau I de diumenge van ser jutjades per en Mario Rodriguez, a les luxurioses 12 del migdia, un regal per nosaltres. Aquest cop, tots els representants eren estandars: en Dic i en Duc, la Dana i en Morgan.

201411 Badalona Podi Dana201411 Badalona Dana diumLa primera pista, força més complicada del que estem habituats, ha sigut divertida. La Dana l’ha resolta molt bé, sols amb una petita penalització per temps. En Duc ha fet un refús a l’eslàlom però tot dins de temps obtenint també un excel·lent i sent el segon gos més bo de la mànega. En Morgan ha fet una pista molt ràpida però a lo bestiota: ha començat desmuntant el primer salt, volant al fer el balancí i un fuss massa marcat de la seva guia, l’ha acabat eliminant però no ha mossegat! En Dic, ha fet una pista super maca i ràpida però s’ha eliminat al abordar un obstacle al reves. Segur que el primer 0 d’aquest equip està pròxim.

La segona mànega era lleugerament més fàcil. En Dic ha sortit el primer però ja no estava tant centrat com a l’anterior cometent un refús a l’eslàlom i un altre en un salt. En Morgan ha fet 3 faltes, un pal i la zona del balancí i de la rampa, com si fos un gos normal de Grau I. En Duc, com el seu germà, ha fet dos refusos exactament en els mateixos llocs però en ordre invers, primer a l’eslàlom i desprès al salt. Estan molt compenetrats (un ha quedat 5è i l’altre 6è) de la mànega. I finalment la Dana ha fet una pista molt fluida que li ha permès obtenir el seu últim 0 per passar a Grau II. Enhorabona per la promoció, els veterans de grau I et trobarem a faltar! El podi s’ha tenyit de verd amb la primera posició de la Maria i la Dana i la segona d’en Duc i la Mercè. Molt bé noies!

Elisenda (Morgan)

201411 Badalona Morgan dium201411 Badalona Duc Dium