Doble zero de l’Ela i la Chula

201411 Badalona NeusDissabte, amb unes pistes molt difícils i ràpides, l’Ela va fer dissabte el seu primer doble zero de la temporada, amb una gran alegria de la Neus que, com sabeu, porta molt temps treballant-ho.

La resta de competidors de grau II ho varen fer amb mes o menys sort però tots amb molt bona tècnica. També varen aconseguir un dels preuats doble excel·lent la Laura amb la Kira (que portava força temps sense tocar una pista de competició) i la Carme amb l’Striptease, amb el que totes dues van sumar punts per l’equip del Campionat d’Espanya. En Taboo, la Cora, en Qumba i en Hippy van caure davant la complexitat dels recorreguts. Hem de destacar a més la tornada a pistes del Xavier amb en Runny després d’una llarga absència.

Diumenge les pistes no eren tant difícils com les del dissabte encara que teníem molts punts de control. L’Isma i la Chula van aconseguir fer un doble zero i va ser l’únic del club que ho va aconseguir, moltes felicitats! Cal destacar també que diumenge se’ns va incorporar un nou i gran competidor: en Wifi que dissabte va aconseguir pujar de grau amb la Tina.

Neus (Ela)

201411 Badalona Chula201411 Badalona Ela