En Hippy ja pot pujar a segona divisió

201411 Neo Hippy201411 Neo Podi HippyAquesta setmana ens tocava competir a Reus i, tot i que vam començar amb una mica de retard, l’espera es va fer molt amena. Les pistes eren una mica més complexes del que estem acostumats a iniciació, i això es va veure reflectit a la mànega d’agility on hi va haver un nombre elevat d’eliminats.

En Hippy va començar l’agility fent un quiet «al seu estil” però després va fer la pista molt centrat, fet que es va demostrar al ser un dels pocs gossos que no es van eliminar, només va penalitzar a la rampa. Al jumping, va sortir amb la mateixa empenta i només va tenir un refús al eslàlom. Tot plegat una combinació perfecte que els va fer pujar al podi en segona posició. Ara ja poden pujar a segona! Felicitats Mercè!!

201411 Neo Collie201411 Neo JakLa Collie a l’agility va fer una bona pista, molt ràpida com sempre, però a l’arribar a la passarel·la va decidir que era millor baixar pel lateral sense tocar la zona, al repetir l’obstacle es va eliminar. En el jumping va començar molt bé, però al saltar la roda es va donar un cop fort a la pota i en Sam va preferir, lògicament, abandonar la pista per valorar l’estat de la Collie.

En Jak a l’agility va decidir fer una pista alternativa i va saltar el castell pel costat que no tocava i el van eliminar, després va acabar la pista perfecte. En el jumping el Jak va fer una pista molt bona només penalitzant amb un refús a la roda.

201411 Neo Morgan201411 Neo WiFiEn Morgan es va eliminar abans de començar la pista al saltar-se el quiet, cal dir que va ser una mica “reincident” i al final l’Eli ho va aconseguir. Al jumping es va eliminar fent el túnel quan no tocava, es que de vegades ens posen túnels trampa…

En WiFi va sortir a per totes, fent una pista molt ràpida però gairebé al final va penalitzar per caure les teules del castell al saltar. Al jumping, quan ja pensàvem en una pista a 0, no es va entendre amb la Tina i va fer refús. Tot i això va acabar pujant al podi en primera posició. Felicitats Cristina!

201411 Neo Xuma201411 Neo ZeusLa Xuma a l’agility va sortir segura com sempre, tot i que d’entrada va decidir anar a saludar al jutge, anava fent bona pista però a l’hora d’encarar l’eslàlom va tocar un obstacle que no tocava eliminant-se. Al jumping la pista va sortir rodona i vam aconseguir fer-la a zero.

En Zeus a l’agility es va eliminar al entrar al túnel quan no tocava i, malgrat els esforços de l’Ari per acabar la pista, el Zeus estava massa despistat i van acabar la pista abans d’hora. Al jumping el Zeus estava molt més centrat, cosa que els va permetre fer una pista casi perfecta amb només una refusada.

Susanna (Xuma)