Pista realment complicada en DH

201411 Neo Qumba201411 Neo ComaEn primer lloc s’ha fet un jumping molt complex i ràpid. En standard, en Qumba ha fet una pista genial a zero quedant en sisè lloc de la mànega. Seguidament, una bona pista de la Coma tot i què per mala sort ha tirat el primer pal.

201411 Neo Drac201411 Neo StripPel que fa als midis, en Drac s’ha eliminat a la sortida en una de les seqüències més difícils de la pista. La Striptease ha fet una molt bona pista tot i eliminar-se quan només li quedaven dos salts per acabar.

201411 Neo Gamma201411 Neo ElaLa Gamma, després d’uns mesos fora de la competició, ha fet un molt bon jumping fent el millor temps de totes les categories. Per acabar, la Ela ha fet una molt bona pista, tot i fer una falta a l’eslalom i un refús en un salt.

Després d’una difícil primera mànega, què millor que un agility encara més difícil. I així ha sigut, tots els nostres representants han sigut eliminats. En Qumba, en Drac, la Ela i la Striptease en el complex inici. La Gamma per repetir el balancí que no ha estat correcte i la Coma, ja a punt d’arribar al final de pista.

Ha estat una llarga prova però ens quedem amb l’important: aprendre d’aquestes pistes, seguir millorant i treballant. I ara a agafar aire per la següent que és la nostra!

Jordi (Gamma)