Carpes voladores a Reus

Avui als de segona divisió els ha tocat matinar (i sembla que no els ha sentat gaire bé) per tal de ompetir a la prova de la federació catalana que es celebrava al club d’agility Neo Reus.

Com es habitual, a les terres tarragonines hi feia molt de vent i això va provocar algún ensurt amb les cadires i les carpes que van sortir volant.

Tot i aixó varen poder competir sense més problemes. Aquest cop només teniem dos representants en segona divisió: en Taboo i la Dana.

201411 Neo Dana201411 Neo TabooA l’agility en Taboo va intentar aprofitar el vent per volar a la pasarela i ho va aconseguir, provocant que la seva mestressa li fes repetír la zona i acabant, per tant, eliminat.

Per algún motiu la Dana va sortir despistada, tot i així anava força be fins arribar a un punt complicat de la pista on va eliminar-se al entrar a un túnel quan tocava la passarel·la.

Seguidament van fer el Jumping. En Taboo va sortir més concentrat que a l’ altra pista pero al final en un punt critic,  arribant als últims 4 obstacles per acabar la pista a zero, va decidir ell solet que volia fer un altre salt abans del tunel… Eliminat per voluntat propia! Pero s’ha de dir que va fer una bona pista i a molt bon ritme!

La Dana va sortir més atenta i estava fent una bona pista pero al final, quan només quedaven dos salts per acabar, no va voler fer el túnel i va seguir cap endavant, fent un salt de més! ( a la mateixa zona on es va eliminar en Taboo).

Així doncs, marxem de Reus amb la sensació que hem de entrenar més!

Cesar (Golfa)