Doble podi de la Chula a La Selva

201411 Selva Podi Chula201411 Selva Chula

Dissabte

En la categoria standard la Cora va fer un agility molt fluid i segur. Després en el jumping, tot i que va tenir que marxar ràpid en acabar la pista (perquè la seva parella no es trobava bé) va tenir el premi d´un doble zero. Esperem que el seu company es millori!

Continuem amb en Harpo que va trobar-se uns pals que no li agradaven gaire, fent una refusada i eliminant-se finalment. Al jumping es va tornar a trobar amb el mateix, els maleits pals, eliminant-se novament.

Temps pel seu germà, en Qumba, que va fer una pistassa en l’agility i va tenir el seu premi: un zero molt merescut ja que la pista era molt rapideta. En el jumping no va tenir tanta sort i es va eliminar.

La Strip va fer un pista molt seguida i pendent de la Carme, la llàstima va ser que va saltar la zona de la rampa. La resta de la pista va estar fantàstica, incloent un balancí boníssim.

Era el temps de la Chula i tocava fer algun puntet ja que anàvem escassos de caniquitos. A la pista va sortir molt rapideta i molt pendent de mi i sense dubtar cap ordre varem aconseguir acabar el agility a zero. En el jumping no podiem fallar per obtenir el preciat caniquito. Tot i que ja portàvem molta estona esperant, la Chula va complir amb l’objectiu: un doble zero. Al acabar vam quedar tercers en el podi amb diploma i galetes Trias boníssimes!!!

201411 Selva Holly

Diumenge

Diumenge al mati feia un dia maquíssim per fer agility. En grau 2 va començar en Qumba amb un agility super bo i molt tècnic, aconseguint un zero. En el jumping llastima d´un palet que va caure in extremis, sabotejant el doble zero.

La Holly i l’Elena van fer unes pistasses molt pendents la una de la altra tant en el agility com en el jumping. Quan la connexió funciona surt el fruit: un doble zero fantàstic. Enhorabona Elena!

La Martina també va sortir a no decebre però la llàstima és que no va entendre una ordre i va fer una refusada. En el jumping va sortir a per totes i va poder treure un fantàstic zero en una pista que el final era una super autopista sense peatge.

En Hippy ha millorat moltíssim i va fer dues pistes molt bones. En l’agility va fer un refús i una falteta però en general, va ser un molt bon recorregut. El jumping no va defraudar i van fer una pistassa tots dos perquè la Mercè s´ho va currar!

Era el torn de la Strip llàstima que van tenir mala sort en el agility on es van eliminar. El jumping, però, el va clavar i va fer una pista molt bona i ràpida, controlant la gossa en tot moment.

Era el torn de la Chula i voliem repetir els resultats del dissabte. Vam fer unes pistes mol bones i vam poder fer un altre doble zero amb el premi de poder pujar al segon lloc del podium.

Isma (Chula)