En Drac guanya en DH al Maresme

201410 Maresme Podi DH201410 Maresme DracAquest darrer diumenge els nostres representants a DH ho van fer molt be sobre unes pistes ràpides i fluides.

Començant per l’agility i en la categoria gran teníem al Qumba i la Coma. El Qumba va fer una molt bona pista però per una errada puntual, fent un salt al revès, va quedar eliminat.

La Coma, tot i la guia haver reconegut mentjant-se un túnel, va fer una pista molt bona a 0 penalitzant tan sols per temps.

201410 Maresme Ela3201410 Maresme StripEntre els «petits» teníem a l’Ela, la Strip i en Drac. L’Ela va fer una pistassa amb tan sols un refús, mantenint l’emoció de m’elimino/no m’elimino en tot moment. La Strip va fer una pista molt maca tan sols penalitzada per un refús, i el Drac, com sempre, pista a 0 i a per la següent.

201410 Maresme Qumba201410 Maresme ComaSeguidament el jumping va anar en general molt bè: l’Ela, la Strip, en Drac i en Qumba van fer la pista a 0 sense cap problema i la Coma tan sols va tirar un pal en tot el recorregut.

El resultat final van ser pistes divertides i fluides, guies contents i un doble 0 d’en Drac que el va pujar a la primera posició del podi de categoria midi a Divisió d’Honor. Felicitats Drac&Eli, sou un gran equip!

Diana (Coma)