En iniciació podi per en Jak i la Xuma

201410 Maresme Podi iniciacio

 

El passat diumenge 28 d’octubre es va disputar la prova d’iniciació al Maresme, on molts dels nostres nois i noies hi van participar.

Després d’uns minuts d’endarreriment, els nostres companys/es van començar amb un jumping molt ràpid que més d’una gota de suor els va fer caure.

Pel que fa a l’agility, va ser una pista molt senzilla però amb alguns punts conflictius com una taula després de la passarel·la i la vista d’un temptador túnel que van produir que molts gossos ni s’hi aturessin.

201410 Maresme Hippy201410 Maresme MorganEn Hippy va fer un jumping molt bo i ràpid, amb un petit entrebanc als pals. L’agility va anar molt rodat però les zones li van ocasionar dues faltes a més de la refusada ocasionada per l’esmentada taula.  

En Morgan va sortir amb tota l’embranzida del món i es que es notava que diumenge anava a per totes. Tant és així que a ambdues pistes els túnels van poder amb ell i li van ocasionar dos eliminats i un vistós ball de l’Elisenda.

201410 Maresme Esma201410 Maresme XumaL’Esma va sortir desconcentrada i no va voler fer pista. Va començar amb molt bon peu però en aturar-se va desconnectar a les dues pistes.

La Xuma va penalitzar amb una falta a causa del slalom al jumping però la resta, tot bufar i fer ampolles. Pel que fa a l’agility va fer una pista ben rodada, sent dels pocs participants que van dur a bon terme la taula. I és que la Xuma i la Sussana fan un gran equip i ho van demostrar quedant segones a la competició.

201410 Maresme Jak201410 Maresme ZeusEn Jak va fer una primera pista a 0, amb una gran decisió durant tota el recorregut i, a poc a poc agafant velocitat al balancí. L’agility no va ser menys, amb un 0 de nou i un merescut segon lloc al pòdium. Enhorabona Ari i Jak pel vostre gran treball.

En Zeus, com el seu germà, va fer una gran pista amb zones ben tocades, balancí fins a baix i túnel cec ràpid com un llamp. Llàstima del slalom que aquest cap de setmana els va fer una mala passada.

201410 Maresme Collie201410 Maresme WiFiLa Collie podria dur de cognom rayo Mcqueen, i es que ens va deleitar amb una impressionant velocitat dins la pista amb totes les dificultats que això comporta. Tant és així que els pals s’apartaven amb la seva presència!

En WiFi, va sortir amb la seva companya trepitjant-li els talons. Com a resultat van tenir un vol al balancí, sense donar-li la mínima possibilitat de descendre i un jumping molt ràpid però amb un error de reconeixement que els va ocasionar de nou l’eliminat. 

Tina (WiFi)