22 oct 14 A Cornellà, en la prova de grau II podis per la Golfa i en Qumba, excel·lents pel Taboo i la Striptease i una pista al límit d'en Hippy. Una gran tarda!

201410 Cornella podi G2 Qumba201410 Cornella podi G2 GolfaEl passat dissabte 18 varem gaudir de la prova qualificable per la RSCE que organitzava el Club agility Cornellà. Les pistes que proposà el jutge, Gregorio Conde, combinaven trams de gran velocitat amb giravolts interminables, que pràcticament feien perdre l’orientació. Tot i que no estranyaven una gran dificultat tècnica, sí incloïen trampes monumentals.

El Cànic estava representat en grau II pels equips Taboo/Estel i Striptease/Carme en categoria midi, i Golfa/Cèsar, Hippy/Mercè, i Qumba/Juanjo en categoria estàndard.

Els primers en sortir van ser l’Estel i en Taboo que  van completar el circuit d’agility amb gran rapidesa i elegància, una magnífica sortida i unes zones envejables, acabant el recorregut a 0 (un altre puntet per la qualificació RSCE). En el jumping, la ràpida cursa inicial va fer que l’Estel perdés el control de Taboo i aquest, trist en veure allunyar-se la seva guia, es va estimar més fer un refús que separar-se d’ella, tot i que desprès no va tenir cap inconvenient en llançar-se de cap al túnel, i es que era una temptació massa gran desaprofitar una ombra en una tarda tan calorosa.

Després sortien Carme i Striptease, on tant sols un estrany refús de la Striptease en un salt va evitar que ella i la Carme acabessin a 0 un recorregut d’agility ràpid i ben controlat, realitzant el balancí amb nota. En el jumping, l’equip va demostrar la seva coordinació envejable amb un efectiu marcatge a distància, que va propiciar un altre caniquillo pel seu compte particular.

La Golfa i en César van completar un agility perfecte. En Cèsar li va donar més llibertat a les zones i es va notar en el temps. El jumping també va ser ràpid i perfecte en l’execució, i amb la Golfa motivada van fer molt bon temps. Com a resultat final un altre doble 0 a la butxaca, puntet per la RSCE, i segona posició en el podi.

201410 Cornella equipLa Mercè no desaprofita cap consell o comentari. Si algú li diu que es posi les piles, se les posa i no li guanya ni el conill de Duracell. En l’agility tan sols un obstacle en el que Hippy no va saber entendre les indicacions de Mercè va evitar finalitzar un recorregut fluid i ben executat, amb una sortida i zones impecables. El recorregut de jumping es va iniciar amb la Mercè corrent com mai ho havia fet abans, controlant perfectament el gir per evitar el túnel de la “perdició”. Més endavant van cometre dos refusades en intentar marcar els obstacles a en Hippy a més distancia, però aquest, amb la típica devoció dels aussies pel seus guies, va seguir-la en comptes de fer el salt pertinent. Un altre refús a l’entrada angulada de l’eslàlom va acabar per eliminar-la. Aquest equip promet, i cada cop compleix més, Ànims!!

A en Juanjo se li va encendre la bombeta, passa de tant en tant. En Qumba va finalitzar un agility a 0 tan sols destorbat per un estrany canvi/gir/pivot de Juanjo que va provocar l’esglai entre la resta de companys (res important, ja estan acostumats). El recorregut del jumping el van realitzar a tota màquina, amb “retallades” en els salts que farien enrogir d’enveja a més d’un border. Com a resultat, una altre excel·lent a 0, puntet per la RSCE, i tercera posició en el podi.

A l’hora de pujar al podi, en Juanjo va fer la “pirula” i va infiltrar a en Harpo, posant-li la preciada escarapela per ser el seguidor caní nº 1 del Cànic.

Juanjo (Qumba)


FaLang translation system by Faboba