Digna actuació en DH i brillant debut d’en Wifi

El passat diumenge va començar la Lliga Catalana de Federació per les categories de Iniciació i Divisió d’honor. Així que de bon mati, tres debutants de DH (Ela, Striptease i Qumba), un debutant d’Iniciació (Wifi) i un repetidor d’Iniciació (Hippy) es van presentar a Tàrrega per fer la seva primera competició de la temporada.

Divisió d’Honor

201409 Terrassa Strip201409 Terrassa ElaEls primers en començar van ser els nostres debutants en Divisió d’honor. En el reconeixement de pista les seves cares expressaven frases com » No trobo els números «, «això és molt liós», «és impossible fer-ho ni penalitzant…», però al sortir van agafar el seu company de competició i s’hi van afrontar amb força alegria.

201409 Terrassa Qumba201409 Terrassa HippyEls primers en sortir van ser en Juanjo i en Qumba, que van penalitzar al eslàlom ja que en Juanjo no va guiar be al Qumba i més tard es van eliminar al no fer un obstacle en la direcció indicada. Després sortia la Carme amb la Striptease, molt conscienciada de que senyalitzar malament el eslàlom era falta segur, així que va deixar la responsabilitat a la Striptease i aquesta ho va clavar, eslàlom perfecte, i una pista digna de veure, aconseguint així el seu primer 0 a DH. Ara li tocava a la Neus i l’Ela que van sortir força animades i fent la primera meitat de la pista perfecta, fins que l’Ela va voler innovar en el recorregut i van ser eliminades.

A continuació venia l’agility, una pista amb uns paranys molt ben col·locats . En Juanjo i Qumba van sortir decidits a fer-ho molt be, i així va ser, excepte per un pal que Qumba va tirar per retallar massa i amb 5 segons de penalització ja que la resta de standars són molt, però que molt ràpids. Esperem que aviat vagi retallant temps. La Carme i la Striptease anaven fent una pista molt bona, fins que van caure en un dels paranys, ja ho deia la Carme que aquell salt allà al mig molestava! Ja només quedaven la Neus i l’Ela, que anaven molt be fins que a l’arribar a la rampa l’Ela va modificar la modalitat «2on 2off» per la de «2off 2off» , entrant seguidament al túnel per la boca equivocada i quedant eliminades.

Tant els guies com els seus companys van estar a l’alçada de la seva primera competició a Divisió d’honor.

Iniciació

Després començavem els companys de iniciació. Com a benvinguda, se’ns va oferir reconèixer i fer les pistes sota una pluja constant que ens anava calant i enfangant les pistes.

201409 Terrassa Tina201409 Terrassa WifiLa primera en sortir va ser la Tina amb Wifi en la que era la seva primera competició . Van començar la pista molt be, a una velocitat de vertígen (en Wifi corre com un F1), molt ben conduit per la seva guia, però es va veure que en Wifi també es un gos innovador, i va canviar el «running contact» de la passarel·la per un «jumping ON contact», fent així una falta.

Després sortia en Hippy, com sempre molt animat i alegre, i com no, copiant a Wifi els «jumping ON contact» a les 3 zones.

A la pista de jumping s’havia de córrer molt, i en Wifi va agafar la primera recta rapidíssim, tant que la Tina no va poder arribar a marcar l’entrada del túnel i es van eliminar. Ara era el torn de Hippy , que només sortir va entrar malament al slalom, i la seva guia, mullada de dalt a baix i gelada de fred, va decidir no rectificar i eliminar-se allà mateix, la resta de la pista va ser un cúmul de refusades i faltes.

Un bon debut de la Tina a Iniciació, aquest equip promet!

Mercè (Hippy)

Segona divisió

201409 Terrassa 2DEl sábado se disputó la prueba de segunda división.

En la primera manga Osito hizo una pista bastante buena con una falta al final del slalom y un rehuse despues al pasar por el lado el túnel de lona, Dana terminó a cero y fue tercera.

En la segunda manga Osito ha hecho una pista muy buena, lástima de una falta también en el slalom y Dana iba perfecta pero se eliminó al hacer al revés el penúltimo salto.

Miguel (Osito)