En Panx guanya a la primera

Podi de la DanaPodi d'en PanxDissabte, l’únic representat de grau I del club era en Morgan, amb la seva habitual energia. Va començar la pisat saltant-se el quiet però l’Elisenda el va eliminar repetint-lo i va fer una pista força bona (dins dels seus paràmetres) doncs va parar a totes les zones i no va caler repetir-ne cap, però seguia fent-ho girat cap a la seva guia. La segona pista, va sortir molt esverat i va saltar varies zones i es va posar nerviós en molts punts.

Diumenge a Grau I, en Morgan es va veure acompanyat per la Dana i per en Panx, que debutava. Últimament la Dana està més ràpida i això ens agrada molt però aquesta empenta li va fer saltar la rampa en la primera pista i eliminar-se al penúltim salt a la segona!! La Maria s’haurà d’acostumar a aquest ritme més ràpid però sabem que ho faran, enhorabona! A més, per arrodonir-ho van fer podi en tercera posició dels estàndards de Grau I

En Morgan va estar força nerviós a les pistes i no es van poder desenvolupar amb fluïdesa però reconeixent-li el punt positiu, aquest dia sí que va fer el quiet. Mica en mica.

En Toni i en PanxI el nostre debutant, què? Doncs genial!

El quiet que porten tant i tant treballant va sortir a les dues mànegues.

En la primera, en Panx va baixar abans d’hora de la taula i va fallar l’eslàlom un cop però tot va ser corregit molt ràpidament.

En la segona mànega, va fer falta a l’eslàlom passant-se la segona porta desprès d’una arribada en angle en una recta molt potent però amb aquestes bones actuacions van aconseguir quedar primers de la categoria mini+midi de grau I en el seu debut.

Segur que un equip tant preparat i amb tant potencial donarà molta guerra. 

Elisenda (Morgan)

201409 Marvi Morgan2201409 Marvi Dana