Creativitat poc valorada

201407 Vallgorguina grupNi l’època ni el lloc semblaven acompanyar gaire per fer una competició d’agility però, malgrat aixo, no podíem deixar passar una oportunitat per posar a punt els nostres equips.

El dissabte, a grau I, el Morgan amb l’Elisenda van poder treballar el «QUIET!» i, després d’una «lluita de voluntats» a la zona de la rampa en la primera manega, va fer una segona manega molt rapida i ben conduïda amb túnel extra que el jutge no va saber apreciar.

A grau II, l’Striptease va decidir escurçar l’slalon en les dues manegues sense haver-ho parlat abans amb el jutge i, malgrat fer uns bon recorreguts, no va poder completar les pistes a 0.

La Coma amb la Diana, a grau III, va ser especialment ràpida al jumping i va poder completar les dues manegues a excel·lent tot i no haver reconegut la primera pista.

El diumenge a grau I, el Morgan va continuar treballant els «QUIET!» que cada vegada surten millor i els va acompanyar de dues pistes que fan pensar en el gran potencial que te aquest equip en un futur no gaire llunyà.

A grau II, l’ Striptease va continuar decidint per iniciativa pròpia la llargada de l’slalon però, per compensar, la resta de les pistes les va fer pendents de les indicacions de la Carme.

A grau III el Drac va fer una manega d’agility impecable i com el campió que és però un petit dubte de l’Elisenda en el jumping el va despistar i no va poder aconseguir el preuat punt doble. El Jordi amb la Gamma va aprofitar per treballar el «quiet» i les zones amb la seva exigència habitual però ens va fer gaudir amb una manega de jumping de primer nivell.

Cadascú va poder treballar aspectes diferents i segur que els fruits els podrem veure molt aviat en altres proves!

Carme (Striptease)