Demostració a Montcada

201406 Montcada PodiAquesta tarda, després del primer grup de classe, hem fet, Convidats per l’Associació de veïns del Gurugú, una demostració al parc de la Llacuna de Montcada i Reixac .

Hem començat per fer una interessant exposició sobre els moviments que usem a dog dancing i com usar-los per escalfar el nostre gos. Allà la Cora, la Striptease, en Taboo, L’Ela i La Gamma han pogut lluir alguna de les seves habilitat i han estat premiats amb el gran aplaudiment del públic assistent.

Desprès hem organitzat un inusual torneig d’estiu on han pogut participar gossos novells junt amb gossos de competició de diversos nivells i on hem pogut comptar amb prop de 25 gossos.

Entre els més novells, en la seva primera sortida fora del club, teníem a la Imma amb la Tas, l’Albert amb en Luc i en Pau amb la Mel així com la Maite amb la Lola i en Miguel amb la Channel que ja no està competint activament.

També, a punt d’iniciar-se en la competició, a en Paco amb en Bandido (tambe amb la Sacha que ja te molta més experiència), en Sam amb la Collie i en Joan amb la Bimba.

Entre els competidors l’Elena amb la Martina i la Holly, l’Elisenda amb en Morgan i en Drac, la Maria amb la Dana, la Juli amb la Cora, en Sergi amb en Zut,l’Estel amb en Taboo, la Merce amb en Hippy i en Miguel amb l’Osito així com en Jordi amb la Gamma, la Neus amb l’Ela, La Carme amb l’Striptease, i l’Anna amb la Taca. Una pila de gent amb nivells competitius molt diversos.

201406 Montcada Mel201406 Montcada BandidoLa competició ha estat molt divertida perquè cadascú feia una pista una mica adaptada al seu nivell però tots lluitàvem pel mateix trofeu.

Ha estat una gran experiència per tots els gossos, tant novells com de competició, perquè ens ha permès poder entrenar com si fóssim a una competició real.

El terreny era força petit i teníem tots els obstacles molt junts però hem pogut veure gossos a gran velocitat i molt bones actuacions també del gossos més nous que ni que en algun cas no han pogut evitar caure en algun dels paranys que el recorregut els plantejava.

201406 Montcada Drac201406 Montcada OsitoLa prova ha començat amb poca llum i ha acabat directament sense el que ha afegit un punt de complexitat addicional pels darrers competidors ni que ja eren els més experts. En qualsevol cas cal reconèixer que les circumstàncies de l’Albert amb en Luc (primer que hem vist) i les de l’Ana amb la Taca (darrera que no hem vist) no han estat ben bé les mateixes.

Ha estat, però molt maco i al, curiosament, al final han fet podi un participant de cada nivell. En un merescut primer lloc hem vist a la Carme amb la Striptease, segona ha estat l’Elisenda que corria a casa amb en Drac i els tercers han estat en Pau i la Mel, una parella que quan arribi al nivell de competició segur que farà molt de mal.

Hem d’agrair la col·laboració a tots els participants que varen fer possible la demostració, a tots els que varen venir ajudar a carregar el camió i sobre tot a descarregar-lo que tots sabem que és la feina mes dura sobretot quan estàs cansat de tot el dia i un agraïment molt especial per en Xavier Huidobro que va estar treballant abans i tot el dia perquè ens trobéssim un terreny més digne, acompanyant al camió per ajudar a carregar la pista i tantes coses més. Sense gent com en Xavier no es podrien fer tantes coses.

La propera «moguda» d’aquí a un parell de setmanes a Vilallonga de Ter, us hi esperem!

Neus (Ela), fotos: Rola (Bandido)