Primer punt per la Martina

201406 Vallromanes Podi MartinaEn la competició de dissabte organitzada pel club Santa Quitèria al camp de futbol a Vallromanes hi havia pocs representants del club però però abastant gairebé totes les categories. Les pistes eren boniques però tenien força girs complicats, que van fer caure molts de pals, i eren molt ajustades de temps.

En grau II mini el Miguel amb Osito va fer una pista molt fluïda encara que va penalitzar per temps però en el jumping una difícil entrada de l’eslàlom els va complicar el recorregut.

En Estàndard la Martina estava prou inspirada i va fer el primer recorregut net encara que va penalitzar unes centèssimes,col·locant-se en 4ª posició. Un jumping sense faltes encara que amb 2 segons de més, li va valer per arribar al podi en segona posició.

La Holly, en canv, va decidir per si mateixa el recorregut que volia fer i es va eliminar les dues mànegues (no es pot tenir tot).

En grau III la Kenya i la Lorena es van estrenar en uns recorreguts ràpids i bastant tècnics on l’eslàlom de nou els va fer la guitza ni que ho van completar amb un bonic jumping a zero.

La nota del dia….va fer mooooooolta calor!

Elena (Martina/Holly)