En Taboo guanya diumenge en grau I

dissabte

201406 Maresme MorganEn grau l i sota una solana impressionant han saltat en Morgan, en Taboo i en Gold (que debutava).

El primer ha fer una molt bona pista però el balanci no ha acabat de convèncer l’Elisenda i li ha fet repetir. A la segona pista, en Morgan no ha sortit tan centrat i ha tornat a fer un balanci dolent de manera que l’han tornat a repetir però estava força nerviós i ha caigut de la rampa de manera que la seva guia ha optat per deixar la pista i no embolicar-ho més.

En Taboo, ha fet una primera pista molt bona ni que a la taula s’ha despistat i mes tard ha entrat per la boca del túnel incorrecta eliminant-se. A la segona ja ha començat despitat i semblava que el terra era més interessant que el recorregut de manera que l’Estel ha preferit premiar-lo a la baixada de la passarel·la i marxar contents de la pista.

201406 Maresme GoldEl nostre debutant, en Gold, ha tingut alguns problemes amb les zones desconegudes i ha preferit no fer-les però ha anat força seguit i la Denise l’ha animat en tot el recorregut. La segona pista ha estat més bona, ha fet el balancí, la passarel·la, tots els obstacles! Nomes ha comes una refusada en un salt i ha anat molt seguit i pendent de la seva guia. Enhorabona, heu millorat de la primera a la segona pista!

Diumenge

201406 Maresme EstelEl diumenge a les 8 del matí érem uns quants més a grau I, teníem en Gold, la Dana, la Lua, en Morgan i en Taboo preparats per córrer molt.

En Gold ha començat força despistat i la Denise no ha pogut completar tota la pista sencera però a la segona sí que ha pogut ni que amb alguna visita al públic i un refús a l’eslàlom.

201406 Maresme LuaLa Lua, tot i que no ha fet pistes a zero ha tingut un dia molt bo. En la primera pista ha sortit centrada i fluïda tot i cometre una refusada a l’eslàlom i en una boca del túnel. La segona pista també ha estat de luxe, nomes amb una falta a la baixada de la rampa. Aquest equip té l’últim puntet ben a prop.

Pel que fa a en Morgan, la primera pista ha estat molt fluïda però les zones encara són un problema i, bo i repetir la passarel·la, també va fallar el balanci i la rampa. La segona ja no ha anat tant bé, les zones han tornat a ser un desastre i en Morgan no ha acceptat les correccions  però mirant lo positiu, el quiet ha millorat! A seguir treballant.

201406 Maresme Podi Taboo201406 Maresme Taboo201406 Maresme Dana

La Dana no ha tingut el seu millor dia, la primera pista l’ha fet lenteta però a la segona la calor ja apretava més i s’ha estat una bona estona dalt la rampa mirant el personal, després però va acabar la pista sense cap errada.

En la categoria mitjana, en Taboo, ha brodat les seves pistes i això que a l’inici pensàvem que estava una mica despistat amb el nas. L’Estel ha fet una conducció molt maca assegurant cada punt de manera que han aconseguit el tercer punt per passar a Grau II (i un de més per si de cas) i ha acabat la primera al podi de mini-midi on l’Estel va aprofitar per dedicar-li aquest podi tant important a la Tona, que com sabeu, ens havia deixat feia sols deu dies. Segur que des d’on sigui, els va enviar un petó d’aquests tant cars seus!

Elisenda (Morgan)