La Tona també ens ha deixat

L’Estel sempre ha tingut molt clar el que vol i a l’hora de tenir un gos va deixar passar altres opcions i va esperar fins que va aconseguir el que volia i el cert és que ho va encertar.

IMG 0680L’Estel i la Tona van debutar en agility a Valladolid quan l’Estel tenia dotze anys. La Tona sempre ha estat una gossa molt ràpida i això li permetia fer els recorreguts per davant de la seva guia, fins i tot fent per si mateixa els canvis que el recorregut requeria. Des d’aquella data van fer un llarg camí, treballant i superant més d’un entrebanc però aconseguint múltiples fites: dos cops seleccionades pel Campionat del Mon (a Suïssa i Alemanya), participació a Cruft’s, aconseguir el trofeu del International Dog of the Year del Kennel Club el 2006 o el sotscampionat d’Espanya el 2008.

Durant aquest temps la Tona, junt amb la Gresca, la Fosca i la Nit es van constituir en un equip de shetland força coneguts, tant dins com fora de les nostres fronteres.

L’Estel i la Tona sempre han tingut una relació molt especial i, quan fa un temps van retirar-se de la competició activa, van seguir entrenant i treballant altres tècniques com les habilitats o el dog dancing.

La Tona ja tenia més de catorze anys i fins ara ho havia portat molt bé però, de sobte, el seu estat es va complicar i finalment ens ha deixat. Tot el nostre suport per l’Estel, sempre ens quedarà el record de la Tona.

IMG 1479