En Paco guanya l’Alianza Latina

Aquest cap de setmana a Madrid teníem moltes coses: les dues darreres proves selectives pel Campionat del Mon, un trofeu internacional: la Alianza Latina i proves de grau II puntuables pel proper campionat d’Espanya.

201405 Madrid Podi Gamma201405 Madrid Sexta1Anem a pams. A les selectives hi anàvem amb confiança: la Gamma anava classificada en primer lloc i la Sacha anava a posar-se a prova, l’Alianza servia per acostumar a l’Ela i la Strip a les proves en interiors i amb xivarri i les proves de grau II eren una opció més de sumar punts.

La prova selectiva ha estat una passada: dissabte la Gamma va guanyar la mànega d’agility i no va guanyar el jumping per un canvi poc precís que els va comportar una refusada, bo això va sumar uns puntets més. La Sacha va fer una pista d’agility que la Neus va descriure com “al·lucinant” i realment ho era: rapidíssima, a distància i amb una conducció impecable … fins l’obstàcle 20 en que va anticipar massa el darrer salt (el 21) amb el que la Sacha el va prendre directament, una llàstima. Per compensar-ho va guanyar la mànega de jumping amb el que varem fer el primer lloc tant a l’agility com al jumping.

L’endemà va ser la darrera prova selectiva de la temporada. La Sacha va tenir algun problema amb l’agility però va fer un zero fantàstic al jumping. Per la seva part, en Jordi i la Gamma, per si hi havia algun dubte, van guanyar tant la mànega d’agility com la de jumping, impressionant!

201405 Madrid Podi Sacha201405 Madrid Podi StripPel que fa a l’Alianza Latina, on participaven gossos de França i Espanya, la Neus i la Carme van usar aquests recorreguts per treballar en recintes tancats i sorollosos i el cert és que els va anar bé, La Carme va millorar el balancí que la Striptease va acabar fent sense problemes i la Neus va anar gestionant les pistes i el cert és que va acabar seleccionada per la final. En Paco i la Sacha també van classificar-se per la final però en el seu cas va ser molt efectiu perquè van guanyar la final de mini i midi, compartint per tant el trofeu de l’Alianza Latina amb un gos francés que va guanyar en mida gran.

Un viatge, per tant, molt efectiu en que tothom va sortir molt satisfet: en Jordi va incrementar el seu avantatge en la selecció pel mundial, en Paco va guanyar el trofeu de l’Alianza Latina i la Carme i la Neus van millorar les seves pistes en interiors i encara van sumar algun puntet i tot!

Una tornada que se’ns va fer una mica llarga, ja que la prova va acabar a Madrid passades les sis de la tarda va completar un cap de setmana molt gratificant.

201405 Madrid Grup