La Fosca ja no hi és

IMG 9483[1]Com sabeu la Fosca -la «Foqueta»- era molt gran, gairebé 16 anys. Era una iaia discreta que no cridava gaire l’atenció ni es feia notar. Ja feia temps que estava molt malalta i avui ens ha deixat.

Sobre tot pels que l’heu coneguda de gran, cal fer-li justícia. Heu de saber del 2003 al 2010 va participar sis cops al Campionat del Mon i que en el Mundial del 2004 a Montichiari va quedar tercera fent equip amb la Livinia y la Tebas. Ni que ara no ho semblés, la Fosca era una gossa molt ràpida -precisament en el jumping del mundial 2004 va fer el segon millor resultat- però també una mica autònoma en pista i això sempre afegia un punt d’interès als seus recorreguts.

Va caldre esperar fins als onze anys per que es centrés una mica i guanyés el Campionat d’Espanya però, això si, va donar moltes satisfaccions i plantejar reptes tant a en Josep com a la resta de la família. Ara com ho fem per que toqui sempre la passarel·la, com aconseguim entrades d’eslàlom des de qualsevol angle, com treballem la distància … Va ser, com tots els grans gossos, una bona mestra pel seu guia.

Ja no està amb nosaltres però sempre la tindrem molt present!

2008 Basel Fosca12008 Basel Fosca2201005 Josep Fosca

2004 Mundial Equip