Fira de Vidreres: genial!

Dissabte a quarts de dues, després d’una lliga social al club de la que hem sortim amb molt bones sensacions ja que sembla que en Zut te superades les seves pors amb el túnel de lona, ens dirigim cap a Vidreres, a la comarca de la Selva, on disputarem una competició de la RSCE coincidint amb la 39 Fira de Tractoristes. Tenim un dia asolellat i bastant calorós, cosa que ens fa patir pels nostres gossos que fugen del calor espaorits.

201405 Vidreres Podi Taboo201405 Vidreres Podi GI stdArribem a Vidreres d’hora i aprofitem per visitar la esplèndida fira que tenen muntada als vorals de la pista d’agility, repleta de paradetes d’artesania, embotits, formatges, forns de pa de llenya, animals de granja, exposició de jardins, … Però el més espectacular són els tractors; de tots tipus, mides, antics i moderns i que ens van delitar amb una desfilada mentre fèiem al canvi de pista.

Al final, ens ajuntem amb la colla del Canic, la prova de grau I està a punt de començar, i tots estem disposats a fer-ho el millor possible i demostrar el que saben fer les nostres mascotes amb la complicitat dels seus guies.

201405 Vidreres Lua201405 Vidreres MorganEn grau I l’Eduard i la Lua combinen una pista on fan un obstacle que no tocava amb una altra d’excel·lent.

L’Elisenda i en Morgan acaben les dues pistes amb alguna penalització i al final s’emporten el primer lloc del grau I, sent la Lua segona.

201405 Vidreres Taboo201405 Vidreres ZutEn grau I midi a l’Estel no li agrada la primera rampa d’en Taboo i li fer repetir. Potser per això en la segona el gos surt molt centrat, fent un recorregut perfecte i quedant al final tercer en el podi.

Després arriba l’hora de competir pels de grau II. En categoria estàndard participen la Juli amb la Cora i en Hippy amb la Mercè.

201405 Vidreres Cora2201405 Vidreres HippyA la Cora li va molt bé tant l’agility com el jumping i queda en primer lloc, un gran resultat tenint en compte que acaba de pujar de grau.

En Hippy te un parell d’entrebancs a l’agility però ho compensa amb una pista molt bona al jumping

201405 Vidreres Podi GII mini201405 Vidreres Podi CoraEn mini corren la Neus amb l’Ela i en Sergi amb en Zut.

L’Ela a l’agility fa una refusada per anar a inspeccionar la roda per davant i per darrere abans de fer-la i una falta al jumping però, al final, puja al podi al acabar en segona posició.

En Zut fa la pista d’agility y la de jumping (que tenia dos cops el túnel de lona) perfecta i dins del temps. Encara estem al·lucinant, “ En Zut fa dos túnes seguits, biennnnnnnnnnnnnnnn!». A més a més, gràcies als dos zeros, fa podi a la primera posició.

La següent prova és la de grau III on tením a la Golfa, en Drac i la Gamma.

201405 Vidreres Podi Drac201405 Vidreres Podi Golfa201405 Vidreres Gamma2La Golfa fa dues pistes sense cap error, quedant en segon lloc al podi de mida gran. En mitjans en Jordi elimina a la Gamma tots dos cops perque no fa les zones de contacte prou bé però en Drac ja s’encarrega de la feina fent dues pistes molt bones i quedant en tercer lloc al podi.

Al final s’organitza una prova KO en que participem tots i que s’emporta la Gamma.

Els trofeus de la prova van ser espectaculars, gairebé tots els participants del Canic varem fer podi i vam rebre un gran obsequi (un plat de ceràmica de Vidreres ple de productes típics de la terra: fuet, botifarra, ous, mongetes, llenties, cigrons …

Moltes gràcies al club d’agility La Selva per tenir al detall de fer uns premis tan genials i als companys d’equip amb qui vàrem compartir una tarda més, patint i gaudint de la competició.

Imma (Tass)

201405 Vidreres Grup