La Sacha torna a guanyar diumenge

Avui, a la prova benèfica contra el cancer no hi havia gaires participants però nosaltres, encara que hem trobat a faltar molta gent, eren uns quants.

201405 Badalona dium Taboo2201405 Badalona dium LuaEn grau I hem tingut al Taboo amb l’Estel que ja està recuperada de la seva lesió al genoll i que ens ha fet una gran primera pista quedant primera de tot el grau I i fent un dels preuats zeros. A la segona, en canvi, en Taboo ha decidit tornar a fer de les seves.

També hi havia la Lua amb l’Eduard que han realitzat uns recorreguts molt fluïts, fent nomes una petita errada a la primera manega per l’anticipació del Eduard. En la segona mànega, en l’eslàlom i dos obstacles abans d’acabar la pista, la Lua ens ha enganyat a tots quan no ha fet la darrera porta del slalom, malauradament qui si que estava pendent era el jutge amb el que ha estat eliminada.

201405 Badalona dium Dana201405 Badalona dium CoraTambé ha participat la Dana amb la Maria i, com ens te acostumats, ha fet unes pistes molt segures, fent que semblessin molt fàcils a tots els altres participants.

A grau II la novetat era que debutava la Cora amb la Juli, un equip en formació molt segur i consistent que ha fet uns recorreguts impecables penalitzant només una mica per temps.

201405 Badalona dium Qumba201405 Badalona dium HippyTambé ens acompanyava en Qumba que a l’agility ha sortit una mica afectat per la calor però, a banda d’una falta a la rampa, ha fet una pista molt maca. En el jumping, en canvi, ja ha sortit molt mes animat amb la mala sort de que ha tirat un pal i no ha fet la entrada correcta al eslàlom.

També han vingut en Hippy i la Mercè que a l’agility han fet unes zones de contacte molt bones, cosa que ha fet molt contenta a la Mercè. En el jumping en Hippy ha anat molt alegre i la Mercè corrent darrera d’ell com podia

201405 Badalona dium Ela201405 Badalona dium GammaPer últim l’Ela amb la Neus que avui tenia un bon dia: en l¡’agility l’Ela ha fet dues errades de gos ‘normal’ amb un jumping molt ràpid i controlat que ha fet que la Neus sortís molt contenta de la competició.

En grau III nomes s’han animat la Gamma amb en Jordi i la Sacha amb en Paco. Amb la Gamma en Jordi ha aprofitat l’agility per treballar les zones de contacte en competició i en el jumping la Gamma s’ha sortit de l’eslàlom, quelcom molt poc habitual en ella.

201405 Badalona dium podi Sacha201405 Badalona dium Sacha3En Paco amb la Sacha ha fet tant l’agility com el jumping a una velocitat impressionant i amb una seguretat espectacular, acabant la prova en primer lloc. Moltes felicitats Paco i Sacha esteu fent molt bona feina!

Neus (Ela)