També erem a l’Open contra el Càncer

El passat dissabte 3 de Maig, després de participar al Badatunel, uns quants ens vam quedar per participar al 13è Open Royal Canin contra el càncer. Així els “novatillos” i els no tan nous vam aprofitar per posar-nos a prova i comprovar el nostre nivell.

Com que la participació era elevada el jumping i l’agility es realitzaven simultàniament en dues pistes, així mentre els estandard feien una pista, els mini-midi feien l’altre, fent que ens fos difícil controlar totes les actuacions del Cànic, però escurçant la tarda, quelcom que és d’agraïr!!

201405 Badalona Open Dirk201405 Badalona Open GoldEls estàndard van fer primer la pista d’agility. La Mònica i en Dirk van una pista impecable a zero. El Gold i la Denise van començar amb moltes ganes i, tot i que el Gold es va distreure durant el recorregut, la Denise el va animar incansablement fins al final.

201405 Badalona Open Collie201405 Badalona Open BimbaLa Collie i en Sam van fer una pista una mica accidentada amb una sortida perillosa i una destrucció d’obstacle (típic de la Collie) que van acabar amb dues faltes i un refús.

Per la seva part, la Bimba i en Joan van fer una molt bona pista, però es van acabar eliminant al tenir alguns problemes amb l’eslalom. L’últim estandar, el Bandi, amb en Paco, va fer una bona pista tocant tots els pals i tirant-ne quatre, sembla que al Bandi li agrada el “roce”!!

Simultàniament els mini-midi feien el jumping. L’Osito i el Miguel van començar molt bé, però en el tram final es van eliminar al entrar per la boca de túnel equivocada i la Sacha i el Paco van fer una pistassa, tal com ens tenen acostumats, molt ràpida i a zero.

Per la següent ronda vam perdre un parell de representants del Cànic, ja que la tarda s’allargava massa….

Així els estàndard van fer el jumping amb esperança de millorar posicions. El Gold, va seguir amb la tònica de despistar-se i va decidir que era necessari “marcar” tots els túnels però la Denise no es va desanimar i va aguantar fins el final. El Paco va tornar a guiar al Bandi amb gran mestratge amb només algun problema amb els sorollosos pals de l’eslàlom i un pal tirat. La Collie també va fer una gran pista amb un bon guiat del Sam que aprofitava uns valuosos consells d’en Paco en el reconeixement i només se li va resistir una mica l’eslàlom, en que va necessitar varis intents d’entrada. En Joan va guiar molt bé a la Bimba, però es va tornar a trobar amb problemes a l’eslàlom i es va eliminar.

201405 Badalona Open Sacha201405 Badalona Open BandiPer la seva banda, la Sacha i el Paco va fer una altre gran pista que els va colocar en segon lloc i per tant amb plaça directa a la final!

A la final també es van “colar” el Bandi i la Collie, gràcies a haver acabat les dues pistes sense eliminar-se.

La pista que va plantejar el jutge era molt més complicada que les dues anteriors i va acabar amb un alt nombre d’eliminats, inclosos la Sacha i la Collie, tot i que van fer molt bones pistes. El Bandi, en canvi, va aconseguir acabar-la sense masses problemes però amb algun refús.

A les 8 vuit de la tarda ja haviem acabat, i vam marxar tots molt contents amb els resultats, després de bona actuació dels representants del Cànic!

Eva (Collie)