Al Prat podi per la Xuma i en Dirk en iniciació

Després de la prova de segona divisió, amb una pausa pel canvi de pista, es va fer la competició d’iniciació.

201404 Baix Dirk201404 Baix XumaEn aquesta prova, en mida gran, varen pujar al podi la Mònica amb en Dirk, amb una refusada al jumping i amb un agility sense cap error.

En mida mitjana també van quedar en tercer lloc la Susanna i la Xuma, també amb una refusada al jumping i un zero a l’agility.

201404 Baix Hippy201404 Baix MorganEn mida gran la Mercè i en Hippy van fer pistes molt ràpides i eficients en els salts però en totes dues van tenir algun problema en el slalom.

En Morgan van començar el jumping amb un bon quiet, fent una pista força ràpida però, al mirar d’ajudar-lo a fer un salt complicat, l’Elisenda va enviar-lo cap al túnel, quedant eliminat. En l’agility va fer un recorregut molt maco amb només una refusada.

201404 Baix Jak201404 Baix ZeusL’Ariadna amb en Jak va fer un bon jumping bo i una refusada al slalom. En l’agility també va superar també un problema al slalom però al final va eliminar-se al balancí.

Amb en Zeus l’Ariadna ho va fer bé bo i eliminar-se al fer un salt que no tocava en el jumping. A l’agility va arribar fins al darrer salt però al sobrepasar-lo va tenir un tercer refús.

201404 Baix Taboo201404 Baix Taboo2En mida mitjana, l’Estel que tornava a competir després d’una llarga pausa per una lesió, va fer un jumping impecable, molt ràpid i sense cap error. L’agility també va ser molt bó però com l’Estel va tocar a en Taboo al balancí per felicitar-lo els van haver d’eliminar.

201404 Baix Osito201404 Baix ChannelEntre els més petits, l’Osito va fer les pistes amb molta energia però equivocar en l’entrada del slalom i quan em Miguel el va tocar sense voler va quedar eliminat. En l’agility va penalitzar també per voler sortir abans d’hora de la taula.

La Channel, en canvi, porta un ritme més tranquil i te més tirada a despistar-se, bo i això va acabar la pista d’aglity sense cap error.

Mònica (Dirk)