Seguim al davant de la lliga catalana

201404 Baix Podi Strip201404 Baix Podi GolfaDe bon matí els participants del Canic de Segona divisió ja estàvem al Parc Nou del Prat de Llobregat a punt per començar la penúltima prova d’aquesta temporada. En categoria estàndar, en Cesar  amb la Golfa, en Juanjo amb el Qumba i la Maria amb la Dana van cobrir totes les expectatives, amb unes pistes ràpides i ben conduïdes. La Golfa va fer les dues pistes a zero i va quedar classificada en segona posició i en Qumba, malgrat una refusada en l’últim salt d’una de les mànegues, també va aconseguir classificar-se en la part alta de la classificació, sumant tots dos uns valuosos punts en la classificació del club per equips. La Maria i la Dana van seguir en la seva línia però cada cop amb més seguretat i fluïdesa.

En categoria midi, l’Striptease amb la Carme i la Kira amb la Laura van completar les dues mànegues a zero el que els permet assegurar els punts necessaris per mantenir-se en una bona posició en la classificació de la lliga. En l’acumulat de les dues pistes l’Striptease va aconseguir el tercer lloc en la categoria midi-mini. Un bon final per un cap de setmana intens!

En categoria mini l’Ela, amb la Neus, va començar amb una mànega d’agility de creació pròpia, amb alguns punts de coincidència amb la proposada pel jutge, però després, en el jumping va demostrar que, quan vol, és capaç de fer una pista formidable, completant-la sense cap penalització!