En Max a Tarragona fent Discdog

201404 Tarragona Disc MaxAquesta Setmana Santa hem viatjat a Tarragona on s’ha celebrat un seminari de discdog a càrrec de Lawrence Frederick i la Competició AWI Tarragona Discdog Cup 2014.

El Max amb el Toni han après moltes coses i en la competició van fer una molt bona actuació. En distancia van fer 4 llençaments amb 4 captures en la primera ronda (10è lloc) però la segona ronda, amb més intensitat de vent, no va anar tant bé i no van puntuar

En la rutina de Freestyle (coreografia + llançaments) van millorant cada vegada més, i van aconseguir un 77% de llançaments realitzats amb èxit! Això és molt bon percentatge tenint en compte que alguns dels més experts no superaven un 60% degut al fort vent que s’aixecava.

No obstant la bona actuació, els jutges no van ser molt generosos i només els van donar la 4a posició en categoria principiant. Malgrat el mal sabor que ens va quedar, estem orgullosos de la seva actuació i segur que seguint aquesta bona progressió ben aviat podrem celebrar algún podi.

Marta (Max)

201404 Tarragona Disc Grup