La Xuma va guanyar a Bàscara

201404 Bascara Podi Xuma201404 Bascara XumaDiumenge els d’iniciació ens ho vam haver de prendre amb una mica de paciència per l’endarreriment que hi havia en la competició.

En la mida petita en Miguel competia amb l’Osito i la Channel. En el jumping, l’Osito va sortir amb molta empenta però va tenir una errada que va fer que s’eliminés, en l’agility tot i fer una falta, va fer molt bona pista aconseguint al final un bon lloc a la classificació general. La Channel va sortir al seu ritme, tant a l’agility com al jumping, i en Miguel la va haver d’animar una mica per completar les pistes.

En gossos de mida mitjana,la Xuma va tenir el dia, fent tant el jumping com l’agility a zero i aconseguint pujar a podi com a guanyadora de la prova.

En els gossos grans, en Morgan va fer molt bons quiets tant a l’agility com al jumping, però l’Elisenda va preferir eliminar-se per assegurar les zones.

L’Ariadna competia amb el Zeus i el Jak. Al jumping el Zeus va sortir amb molta força i no va saber canalitzar la seva energia a la pista, en canvi a l’agility va sortir molt concentrat i va fer una pista a zero. Pel que fa a el Jak, tant ell com l’Ariadna van sortir una mica desconcentrats al jumping, amb el que van fer una pista ràpida amb alguna refusada. A l’agility però en Jak es va quedar bloquejat al balancí i es va eliminar.