11 des 13 En Cesar i l'Estel han estat al club el Nogueral de Beneixama. La Golfa va guanyar dissabte i en Taboo va donar la talla.

201312 Nogueral Podi GolfaAprofitant aquest pont tant maco, en lloc de competir al Vallès on hi havia la majoria de gent del Cànic, en Taboo i la Golfa van decidir anar a terres llunyanes a competir i fer una mica el burro per la zona d’Alacant, concretament al club El Nogueral situat a Beneixama.

Una de les raons per baixar va ser també per fer la segona medició d’en Taboo i per la invitació que va fer el club El Nogueral a en Josep per fer de jutge dos dels tres dies: dissabte i diumenge.

Un cop mes, en Taboo va donar l'alçada que li pertoca i per fi  ja tenim un altre midi que donarà guerra per on passi!! Enhorabona Taboo i Estel !! Ara toca fer pista!!

Divendres dia 6, a grau I, l'únic representant del Cànic i, de fet, de Catalunya, va ser en Taboo. Al primer recorregut va donar un espectacle de bogeria i energia pero amb mala sort d'eliminar-se al darrer salt per un "despiste" del mateix Taboo. A la segona pista d’agility va sortir menys concentrat però va poder fer un recorregut molt seguidet, llàstima que va ser eliminant per repetir la passarel·la per assegurar la zona. Tot i això va ser una bona participació d’en Taboo a Beneixama.

A Grau II la Golfa va començar fent un agility molt ràpid però es va eliminar al sortir per la boca del túnel per on havia entrat i fer el següent obstacle. El jumping va ser diferent. Era una pista amb un parell de rectes on hi havia molt risc en la conducció del gos. La Golfa va sortir disparada i molt ràpida, llàstima que, per culpa del guia, no va deixar espai suficient  per fer un salt i va tombar la barra. Tot i això va acabar la pista amb molt bon temps!!!

Dissabte dia 7, l’encarregat de jutjar aquest dia era en Josep, per la qual cosa en Taboo amb l’Estel només podia competir com a gos en blanc. Tot i ser pistes de grau I, eren força complexes i en Taboo va fer unes pistes una mica “a lo loco“ com acostuma a fer quan surt despistat.

A Grau II la pista d’agility  que va plantejar en Josep era força interessant ja que tenia un parell de trams on es devia de mostrar una atenció especial al gos i la seva direcció. La Golfa va sortir disparada amb la força i la energia que la caracteritza  fent una pista a 0 impecable i quedant primera a la manega d’agility!!

La segona manega, el jumping, va ser bastant mes complicat amb rectes i perills per tot arreu. Requeria  molta atenció i una bona conducció per part del guia. La Golfa va sortir molt rapida i segura de si mateixa i portava un bon ritme fins que, per una errada del guia, va fer un refús a una de les zones critiques de la pista. Tot i això va acabar la pista amb molt bon temps. Sumant els temps i els punts, la Golfa va quedar en primera posició i va aconseguir un doble excel·lent “ brut “ molt bo per al campionat d’Espanya per equips!!

I l’ultim dia va ser aprofitat per fer una mica el turista per la costa, visitar alguna cosa de València i dinar al restaurant d'una amiga.

Cesar (Golfa)


FaLang translation system by Faboba