11 des 13 Al Vallés, una prova triple, ha permés sumar punts a diversos competidors, entre ells la Coma que ja està classificada pel Campionat d'Espanya.

201312 Valles dia6 Podi GII

Divendres 6

La prova va començar en una tarda esplèndida que, de mica en mica, es va anar refredant fins a arribar quasi als 0º.

En Grau I, la Merce amb el Hippy va fer les dues pistes ràpides però amb algúj petit entrebanc per excés de velocitat. De tot s’aprèn i no hi ha dubte que aquest equip dia a dia està millorant.

En Grau II, en categoria mini, la Taca va realitzar dues pistes perfectes, amb els dos recorreguts a 0, guanyant-se el primer lloc de la classificació conjunta. En categoria midi l’Striptease nomes va penalitzar a l’agility i va aconseguir el tercer lloc al podi. La Sacha, el Zut i l’Osito van fer bones pistes però amb algun petit entrebanc.

En categoria estandart, la Diana amb la Coma i en Juanjo amb el Qumba van realitzar molt bones pistes, aconseguint dobles excel·lents i l’Elena va aconseguir un 0 en cadascuna de les mànegues: l’agility amb la Martina i el jumping amb la Holly.és que aquestes dues gosses estan molt compenetrades!

201312 Valles dia7 Podi GI

Dissabte 7

Dissabte el dia va començar fred però d’un blau radiant. En grau I, el Hippy va fer una primera mànega per provar com estava el terreny i poder fer una segona mànega excel·lent, la qual cosa li va suposar el tercer lloc en el podi.

La Dana amb la Maria, amb la seva fiabilitat habitual, van aconseguir només penalitzar per temps i pujar al primer lloc del podi. Felicitats de nou a les dues!

En grau II, la mànega d’agility no va anar gaire bé i només l’Striptease i la Martina van aconseguir acabar amb excel·lent. Però la mànega de jumping va servir per treure’s l’espineta i tots els altres: Zut, Sacha, Coma, Holly, Martina, Qumba i l’Sky que es va afegir aquest dia, varen fer unes pistes perfectes. L’Striptease se’n va anar a una boca de túnel que no tocava però la Martina va aconseguir amb les dues mànegues un bon tercer lloc del podi, igual que el Zut en la categoria midi-mini.

En grau III la Chula es va lluir en les dues pistes i aconseguint el tercer lloc del podi de la seva categoria.

201312 Valles dia8 Podi Chula201312 Valles dia8 Podi Taca

Diumenge 8

El diumenge va començar amb una bona mànega d’agility en què la Sacha, el Zut i la Taca varen fer unes pistes impecables a 0. La Martina, la Holly, l’Striptease i l’Osito no varen tenir tanta sort però van poder compensar amb bones pistes en el jumping.

Al final, i com ja ens té acostumats, l’Anna i la Taca varen aconseguir el segon lloc de la seva categoria. No hi ha qui les pari!.

Després d'aquest complet cap de setmana, la Diana i la Coma han aconseguit la seva classificació pel Campionat d'Espanya en individual, una fita que feia molt que estàven cercant, la Martina està a dos punts d'afegir-se a l'equip estàndar del Cànic i la Taca i la Sacha, ja seleccionades per l'equip, s'acosten una mica més a la classificació individual.

Carme (Striptease)


FaLang translation system by Faboba