8 nov 13 Mentre uns competien a Santa Coloma uns altres van anar fins a Tàrrega a sumar punts per la lliga catalana

Segona divisió

I un dia mes, els agilitistes del club hem anat on Jesús va perdre la espardenya, o millor dit, hem anat a la competició de la federació catalana que es celebrava a Tàrrega. Tot s’ha de dir, el poble es maco, però la ubicació exacte de la competició no tant. Sinó que li preguntin a en Samy o a la Golfa que van arribar molt justets! Sort que ningú s´hi va oposar i la van poder reconeixer quan van arribar.

201311 Tarrega QumbaLa primera mànega era el jumping standard. Encara amb els nervis d'arribar tard, un dels primers era en Samy que, bo i això, va fer un pista molt bona amb només un refús en un salt. La Golfa, va començar be però, al voler retallar massa, va fer un salt que tocava sent eliminada. En Qumba d’en Juanjo va fer una pista increïble i amb una velocitat i energia brutal fent un temps molt bo!!! L'Elena ambla Holly també va fer una bona pista bo i un parell d’ensurts en algun salt i amb la Martina va fer la pista amb molta seguretat acabant a 0!!

En mini i midi teníem a la Striptease de la Carme i a la Noah d’en Jordi. La bufona sheltie va fer un refús per la complicació de la pista, però portava molt bon ritme!!. La Noah, va fer un refús a la mateixa zona on havia caigut en Samy ... deu ser cosa de familiar!

Després tocava l’agility, que en aquest cas tenia uns quants punts complicats pels guies. La Striptease va fer una pista molt bona, llàstima d’un refús al balancí pero, tot i aixó, va quedar quarta en la classificació final!!. La Noah va fer una pistassa a 0 però penalitzant una mica per temps.

Pel que fa als standard, en Samy va fer un refús a un salt però fent seguidament una bona pista. La Golfa va tenir una falta per saltar a la meitat de passarela per un atac d’olors del dimoni… En Qumba va fer una pista molt ràpida però amb faltes a la pasarela. La Martina va tenir algun problema a l’eslàlom. La Holly va fer un tunel després de la pasarel·la que va ocasionar la seva eliminació i una sortida de pista un pel "peculiar"!

Al final el millor lloc va ser el de la Carme que segueix liderant la lliga catalana en midi

201311 Tarrega Golfa

Divisió d´Honor

En la categoria màxima ens representaven l'Isma i la Chula que van fer un excel·lent al jumping i va penalitzar unes centèssimes a l'agility, quedant quart en la classificació final, a un pas del podi.

Iniciació

Després de la competició de divisió d’honor tocava la esperada competició d’iniciació amb la participació en la categoria standard ( i debut ) d’en Hippy amb la Mercè y de L’Sky amb la Laura i en midi/mini d'en Taboo amb la Estel i L’Osito d’en Miguel.

El jutge va posar un jumping molt rapid on els guies haurien d’estar molt atens als canvis de direccio del gos. L’Sky de la Laura va fer una pista súper ràpida i impecable fent un súper zero!! En Hippy, al seu debut, va fer una pista molt rapida i seguida amb un petit ensurt a l’arribada del eslàlom on en Hippy no s’esperava que hi hagués pals pel mig, però que, amb els ànims dels seus companys va superar, acabant la pista a 0!!!

El següent en fer la pista va ser en Taboo que va sortir disparat com una fletxa fent cas a les indicacions que feia la guia. Anava súper bé fins l'esprint final on va refusar la roda i va fer el següent obstacle quedant així eliminat en aquesta manega. Però veure aquet gos fent pista amb aquesta felicitat no te preu!! A continuació sortia l’Osito que va fer una pista molt rapida però amb dificultats a l’eslàlom, deixant això de costat va fer una pista molt bona.

Ben entrada la tarda, quan ja començava a fosquejar, van fer l’agility amb característiques similars al jumping però, evidentment, amb les zones de contacte.

En la standard, l’Sky va fer súper zona a la pasarela que fins i tot a la pròpia Laura li va sorprendre, llàstima d'un pal que va caure i de la zona de contacte de la rampa. En Hippy va fer la pista molt ràpida i molt seguida però va tenir algunu problema a la pasarel·la i un refús al final de la pista.

Tocava donar pas als midi i minis del club. En Taboo va fer una pista molt i molt rapida però la repetició de la zona a la rampa li va costar l’eliminació. L’Osito va anar també molt ràpid però, com a l’altre pista, va tenir problemes a l’eslàlom i després va tenir un petit entrebanc al fer un salt que no va calcular prou bé, ocasionant una caiguda que ens va deixar preocupats, però no va ser res i va acabar la pista amb seguretat. Tot i això va acabar fent podium!!!

Text: Cesar (Golfa) Fotos: Mercè (Hippy)


FaLang translation system by Faboba