7 nov 13 La Taca torna a puntuar en la darrera prova de La Selva i aconsegueix classificar-se pel Campionat d'Espanya per equips

201311 Selva podi dium GII201311 Selva Taca2Diumenge 3 hi havia prova de Federació a Tàrrega, peró la Lorena (Kenya) i l’Ana (Taca) cerquen els punts pel Campionat d’Espanya i van decidir competir al darrer dia de proves organitzades per La Selva, acompanyades per Alba i Fernando. Els faltava peró la Diana (Coma), que va haver de quedar-se a casa cuidant de la petita Nina i per aixó des d’aquí li fem arribar totes les nostres forces perquè aviat es posi bona i doni la tabarra a la seva mestressa

201311 Selva KenyaTots dos equips van fer uns recorreguts impecables. Les pistes proposades per la Jutge, com ja havíem pogut veure els dos dies abans, eren divertides i tècniques.

A la mànega d’agility, la Kenya, tot i haver sol·lucionat la part més complicada, es va el·liminar al escollir una entrada de túnel que no era. La Taca va poder finalitzar el recorregut a 0 (que ja tocava!).

Al jumping, tant la Taca com la Kenya van realitzar la pista dins del temps sense cap penalització, el que va permetre a Taca pujar al podi en primer lloc i emportar-se el darrer punt que li mancava per participar per equips al Campionat d’Espanya!!!!

Ana (Taca)

 


FaLang translation system by Faboba