7 nov 13 Dissabte passat a la Selva la Chula primera i en Coockie segon en grau III i punt i podi per la Taca en grau II

201311 Selva podi diss GII201311 Selva podi diss GIIIDissabte també ens varem acostar a Santa Coloma de Farnés per participar d'aquest cap de setmana llarg d'agiliy.

Alguns dels que hi erem no varem tenir massa sort. L'Ela va anar mirant d'estalviar-se algun obstàcle que no li venia de gust i la Neus li va haver d'insistir més d'un cop. La Lorena i la Kenya van fer unes pistes molt bones: ràpides i amb una conducció molt tècnica, només hi va haver dos moments en que la Kenya va canviar de direcció al darrer moment per darrera del seu guia, però van ser els critics per fer l'obstàcle que no tocava.

L'Ana ha aprofitat aquesta triple convocatòria per posar-se al dia amb els punts de la Taca i aquest dissabte va fer un doble excel·lent que la va dur al podi de grau II i la va deixar ja només a un pas de la classificació per equips. Segur que ho aconsegueix ben aviat!

L'Elena participava amb les seves dues pastor de Brie i amb la Martina va aconseguir un boble excel·lent que els dona un punt més per la participació amb l'equip al Campionat d'Espanya. Ben fet Elena que aquest any hem de tenir equip en totes les categories!

En la màxima categoria competien l'Isma amb la Chula i en Toni amb en Coockie i han estat primer i segon respectivament en el podi final amb pistes molt efectives, com acostumen a fer. Cal dir que amb aquests dos recorreguts a zero l'Isma i la Chula han aconseguit classificar-se pel Campionat d'Espanya individual, sent el primer equip del club que ho aconsegueix.

201311 Selva Taca201311 Selva Martina

201311 Selva Chula201311 Selva Coockie


FaLang translation system by Faboba